Basta izlazi na izbore: Za borbu protiv kriminala, nasilja u društvu i ubrzanja članstva u EU

Pokret Evropski put - Basta saopštio je danas da će izaći na izbore.
Kako navode, izlaze sa planom u kojem su temeljne politike vladavina prava, velike investicije u domaću privredu, privlačenje stranih investicija, borba protiv korupcije i kriminala, borba protiv nasilja u društvu i besplatno školovanje i kvalitetno zdravstvo, kao i ubrzanje članstva u Evropsku uniju.
Kako se navodi, njihovu politiku će činiti i izrada nacionalne strategije razvoja i usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU.
Predsednik pokreta Rade Basta istakao je da je vreme da se prekine sa pogubnom politikom koja postoji proteklih 30 godina i da je cilj sređivanje zemlje po ključnim pitanjima i po standardima EU i potpuna spremnost za članstvo u EU pre 2030. godine.
 
"Vreme je za preuzimanje odgovornosti za budućnost naše zemlje i zato nema više mesta za pogubnu politiku zaduživanja i korupciju u svakom segmentu našeg društva, jer nas to udaljava od prosperiteta i uređenih sistema gde se poštuje dostojanstvo svakog građanina", naglasio je Basta.
  • Jovana

    22.09.2023 18:02
    Mesetarska posla
    Nakon izbora opet nastavlja sa istom pricom! Jeftina predstava coveka bez obraz za naivne gradjane.
  • Zemlja čudesa

    22.09.2023 08:07
    Paradox
    Švercer ukrajinskog sira u Rusiju i utajivač poreza je borac protiv kriminala, a kao bivši plaćeni tabadžija zalaže se za manje nasilja u društvu??? I za "članstvo u EU" gde takvi sede na dugogodišnjim robijama.
  • A3

    22.09.2023 07:30
    Sedmorica mladih kažu:
    Što su borci smešniji, turnir je uspešniji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija