Srpska lista proglasila trodnevnu žalost na Kosovu

Srpska lista saopštila je da su danas, sutra i prekosutra dani žalosti u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.
Srpska lista proglasila trodnevnu žalost na Kosovu
Foto: Beta/AP
"Proglašavaju se 26, 27. i 28. septembar danima žalosti povodom pogibije naših sugrađana u tragičnom događaju u Banjskoj, u opštini Zvečan", navodi se u saopštenju.
Kako prenosi RTS, u srpskim sredinama na teritoriji Kosova i Metohije biće otkazani svi događaji zabavnog karaktera u organizaciji organa lokalnih samouprava i institucija, a zastave Srbije na svim institucijama biće spuštene na pola koplja.
"U ime Srpske liste i srpskog naroda sa Kosova i Metohije izražavamo najdublje saučešće porodicama stradalih, a povređenima želimo brz oporavak", dodaje se u saopštenju. 
  • Eto

    26.09.2023 14:29
    @No Pasaran

    A u Amerikama? Pod hitno uputiti protestnu notu Americi i celom svetu...
  • Nesa

    26.09.2023 12:10
    @Mile
    Bravo na Komentaru! Imali u ovoj Srbiji nekog normalno i razumnog?! Pod odmah Gradjani Srbije da se ograde i osude Teroristicki cin i ubistvo Policajca kao i Dan Zalosti u Srbija za Teroristima!!! Bice oristojan i napisati Velika SRAMOTA sa kojom Gradjani nemaju nista vec SNS sektasi i njihov Vodja AV!!!
  • Filarije

    26.09.2023 10:39
    Tako treba.
    Bog, Srbija i Predsednik Vučić!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija