VIDEO: Nestoroviću masovna ubistva u "Ribnikaru" i kod Mladenovca "mirišu na raznorazne službe"

Narodni poslanik i lider pokreta "Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je da mu masovna ubistva koja su se dogodila u maju "mirišu na službe raznorazne".
Kako je za Danas rekao advokat Nikola Lakić, ta izjava pre svega više govori o Nestoroviću nego o istini koja je svima poznata šta se tu zaista desilo.
 
 
Lakić se osvrnuo na Nestorovićevu izjavu datu u jutarnjem programu TV Prva, gde je rekao da su masovna ubistva počinjena kako bi se destabilizovala država i da mu je to "mirisalo na raznorazne službe".
"Ovakvim izjavama sam Nestorović relativizuje sve ono što se zaista desilo i sve ono što je duboko potreslo porodice koje su ostale bez svojih najmilijih ali i celokupno društvo. On ovakvim izjavama takođe abolira režim Aleksandra Vučića od svake odgovornosti u ovim događajima. Nije ovo prva izjava kojom lider pokreta 'Mi' skandalizuje javnost u Srbiji i iznošenjem nesitina nanosi veliku štetu, ali svakako jeste jedna od izjava koja unosi dodatni nemir i narušava spokojstvo građana Srbije", rekao je Lakić za "Danas".
Prema njegovim rečima, da u Srbiji imamo samostalno tužilaštvo, tužioci bi po hitnom postupku pozvali Nestorovića da svoja saznanja dostavi nadležnim organima.
  • Predrag

    13.02.2024 11:29
    Nestorović
    Uvek ću ga komentarisati isto:
    Budaletina.
  • Милош

    13.02.2024 08:03
    Милош
    Шта сте очекивали од члана КПЈ СПО СПС ДС СНС и сада МИ него да лаже и све више лупета како би скрета пажњу. Горе од овога је што има део Грађана који га подржавају у свему томе!
  • Skf

    13.02.2024 06:50
    Strane sluzbe su posle tragedije osnovale " ove za( protiv) nasilja". I krenula je zloupotreba tragedije od strane opozicije koju organizije strana sluzba. U borbi za vlast nista im nije sveto. Zloupotrebe tragedije,razbijaju i vrse neasilje po ulicama,traze sankcije Srbiji,pljuju,lazu o Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.

Evropa danas slavi Dan pobede nad fašizmom

U Evropi se danas, 8. maja obeležava Dan pobede nad fašizmom u znak sećanja na dan kada je 1945. stupila na snagu bezuslovna kapitulacija Nemačke u Drugom svetskom ratu.