MUP o potrazi za telom dvogodišnje devojčice: Pretražujemo Lazarevu pećinu, kanjoj i okolinu Zlota

Ministarstvo unutrašnjih poslova u saopštenju navodi da se sprovodi detaljna pretraga terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić.
Za ubistvo devojčice sumnjiče se S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila.
 
Navode da više desetina pripadnika policije MUP-a uz korišćenje najsavršenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi na oko tri kilometra od sela Zlot, u kom živi osumnjičeni D.D.
Dodaju i da pretražuju Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom detete koje je, kako se sumnja, od drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premešteno sa deponije u okolini Banjskog Polja.

Ističu da će pripadnici MUP-a sprovoditi opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

  • B

    07.04.2024 15:01
    teatar apsurda
    Odlican je amber alert, nasa policija jos bolja, samo becka policija je problem, al AV to ne moze da resi.
  • Plaćač poreza

    07.04.2024 14:40
    Da vidimo šta besmisleno novi dan u Srbiji donosi.
  • ana

    07.04.2024 14:14
    oooooooo
    bas bi nosili telefone

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.