Beograd: Novo obrušavanje na gradilištu koje je zatvoreno zbog obrušavanja

Na gradilištu u Preševskoj ulici 43 u Beogradu, koje je zatvorio građevinski inspektor zbog obrušavanja zemlje i trotoara, danas je došlo do novog obrušavanja zemlje.
Beograd: Novo obrušavanje na gradilištu koje je zatvoreno zbog obrušavanja
Foto: 021.rs (ilustracija)
Na susednom objektu su vidljiva oštećenja.
Na betonu u dvorištu susednog objekta vidljive su velike pukotine, a primetno je i odvajanje delova i konstrukcije tog objekta.
 
Građevinski inspektor Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju Beograda Denis Radivojević zatvorio je u petak gradilište u Preševskoj 43 na Zvezdari, navodeći u rešenju da je potrebno obezbediti sve radove na zaštiti iskopa i temeljne jame.
Radnici danas oko podne nisu zatečeni na gradilištu.
 
Reporter FoNeta pozvonio je na ulazna vrata objekta, ali niko se nije oglasio, niti otvorio vrata.
 
Na licu mesta nalazi se patrola Belih (Beogradska služba javnog reda), koja je istakla narandžastu traku sa natpisom: "Pažnja opasnost". 
  • pajo patak

    13.04.2024 14:11
    jbte
    Novo obrušavanje na gradilištu koje je zatvoreno zbog obrušavanja
    ovo je bilo jedino u Pajtonovcima: godišnja skupština udruženja za sakupljanje stvari koje se mogu staviti na vrh gomile drugih stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.