Strgao ženi lančić sa vrata i pobegao

Milan M. (24) iz Srbobrana uhapšen je u Temerinu, ubrzo pošto je, vozeći bicikl, presreo jednu meštanku, strgao joj zlatan lančić sa medaljonom sa vrata i pobegao.
Milan M. (24) iz Srbobrana uhapšen je u Temerinu, ubrzo pošto je, vozeći bicikl, presreo jednu meštanku, strgao joj zlatan lančić sa medaljonom sa vrata i pobegao.

Policija sumnja da je ista osoba izvršila još tri slične krađe.

Protiv Milana M. biće podneta krivična prijava.

  • maman

    15.08.2012 20:31
    cena zlata
    Kad samo pomislim da u takvim situacijama kad naduvani majmuni svakodnevno u trku otkidaju lančiće ženama po ulici, može doći do pada i teškog udarca žrtve glavom o beton, ivičnjak, a ono što je idiot strgao može da proda za 300-400dinara. Rado bi i ja primenila Dušanov zakonik, ali eto, ne da nam Evropa, pa ako može da mu se preventivno iščupaju bez anestezije jedno tri nokta, izrašće ponovo.
  • Milan

    15.08.2012 14:55
    Puno ime i prezime i slika
    Puno ime i prezime i sliku molim!
  • Micko

    15.08.2012 14:48
    Miki
    cuvaj bubrege, nisu nezne cike cuo sam

    Ali bolje i to nego da si ziveo za vreme vladavine Dusanovog zakonika...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija