Čeda Jovanović na ručku sa Miškovićevom ćerkom

Lider LDP-a Čedomir Jovanović po prvi put se u javnosti pojavio zajedno sa nekim od članova porodice Mišković.
Lider LDP-a Čedomir Jovanović po prvi put se u javnosti pojavio zajedno sa nekim od članova porodice Mišković.

 

Kako piše Blic, on je u društvu supruge Jelene na Badnji dan bio na ručku sa Ivanom i Goranom Karićem, ćerkom i zetom Miroslava Miškovića.

Ručali su u jednom od najpoznatijih beogradskih ribljih restorana, a po izlasku su usledili srdačni pozdravi. Lider liberala nije bio dostupan za komentar nakon ovog susreta koji je zabeležio fotoreporter Blica.

Podsetimo, supruga Čedomira Jovanovića upravlja subotičkom fabrikom testa "Fidelinka", dok je Karić vodio "Delta sport". Familija Karić se inače pre nekoliko meseci preselila u London.

Lider LDP je godinama optuživao Miroslava Miškovića da je koren svega lošeg što je zadesilo Srbiju i da kontroliše Vladu. Međutim, optužbe su prestale u vreme predizborne kampanje, da bi nagli zaokret u stavu usledio kada je vlasnik Delte uhapšen. Njegovo hapšenje Jovanović je nazvao političkim progonom.

  • ZoranNS

    08.01.2014 13:30
    Ivanom i Goranom Karićem
    Meni pre pada u oko ime Karić, koji su čak u vlasti Srbije, nego lik ćerke Miškovića, izgleda da su druženja sa Karićima normalna stvar, i sa Bekom je normalna stvar i sa, i sa, ...
  • roki

    08.01.2014 13:00
    sramota
    Pa Vi kao da ste sada upoznali Cedu jovanovica,pa on je uvek bio uvlakac.Sada mu je vreme da krene sa Vucucem i Dacicem,tu mu je i mesto .isti su
  • mixer

    08.01.2014 12:28
    cudno?
    pa to je ipak cedica....sve vise lici na onu jerkov.....okrece kako vetar duva, svima se nudi kao na vasaru (da ne kazem nesto gore) pa ko da vise!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.