Danas se bira nova vlada

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će biti birana nova vlada, zakazana je za 11 sati.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković za nedelju je sazvala prvu posebnu sednicu parlamenta u 2014, na čijem dnevnom redu će biti izbor nove Vlade Srbije.

Predsednica Narodne skupštine utvrdila je dnevni red sa jednom tačkom dnevnog reda, izborom Vlade i polaganjem zakletve predsednika i članova Vlade, piše u saopštenju.

Premа Zаkonu o Vlаdi, Vlаdu birа republički pаrlement posle konstituisаnjа nа predlog mаndаtаrа. Skupštinа odlučuje o izboru Vlаde u celini, а Vlаdа je izаbrаnа većinom glаsovа od ukupnog brojа poslаnikа.

Prva posebna sednica održaće se u Domu Narodne skupštine, na Trgu Nikole Pašića 13 u Beogradu, sa početkom u 11 sati.

  • Pragmatičar

    28.04.2014 09:16
    Portir
    Sasvim dovoljan broj da "moralne gromade" poput tebe stave tamo gde im je mesto. Dosta su fukare vodile javna preduzeća, zaduživala ih u RBV-u, bogatili se rukovodioci i zaista krali firmu, ali i mazali oči debilima poput tebe redovnom isplatom plata. To vas boli, što su vam svi pipci isečeni i ne možete krasti. A da su obrazovani-jesu, a ne kao stoka koja je kupovala diplome dok su bili na rukovodećim mestima svih prethodnih godina, a ti bio zadovoljan redovnom platom-toliko vredi tvoj život, bedniče!
  • Portir

    27.04.2014 20:41
    za Pragmatičar - Ojađena
    Što jasno ne kažete da su TI - novi i zaista sposobni i mladi ljudi, koji nisu kupovali diplome, nego ih učenjem stekli; nisu na poslednjim izborima osvojili puno glasova (a izašli su prvi put i samostalno)...politička opcija koja je na listi bila pod rednim brojem 12 - OZLOGLAŠENA, LOPOVSKA, NEOBRAZOVANA, NESPOSOBNA, NEKULTURNA, BAHATA, BANDA, samozvana "treća srbija" u narodu poznata kao "TREĆI RAJH". I to glasova koliko su osvojili je PREMNOGO!
  • jo

    27.04.2014 09:17
    @ Bojan
    A šta vas je dosad sprečavalo da radite.Evo još malo pa će dve godine kako su vam gradjani dali poverenje da radite a jedino što ste uradili je to da ste istrgovali sa onom britankom Kosovo a sve ostalo se svodilo na plakanje,kukanje,pljuvanje djilasa,dinkića,pajtića,prethodnih vlasti(ali bez dačića) jer ste sa njim talili Kosovo.I da ne zaboravim promenili ste zakon o javnim nabavkama koji je sad vrlo transparentan jer ne nabavlja više kurta nego murta.Izabrali ste ovu sa slike iako je zbog njenog potpisa i obećanja sa računa grada naplaćeno miljarda i kusur. miliona dinara štete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija