Info
27.04.2014.
06:03 > 06:47
Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će biti birana nova vlada, zakazana je za 11 sati.
  • Pragmatičar

    28.04.2014 09:16
    Portir
    Sasvim dovoljan broj da "moralne gromade" poput tebe stave tamo gde im je mesto. Dosta su fukare vodile javna preduzeća, zaduživala ih u RBV-u, bogatili se rukovodioci i zaista krali firmu, ali i mazali oči debilima poput tebe redovnom isplatom plata. To vas boli, što su vam svi pipci isečeni i ne možete krasti. A da su obrazovani-jesu, a ne kao stoka koja je kupovala diplome dok su bili na rukovodećim mestima svih prethodnih godina, a ti bio zadovoljan redovnom platom-toliko vredi tvoj život, bedniče!
  • Portir

    27.04.2014 20:41
    za Pragmatičar - Ojađena
    Što jasno ne kažete da su TI - novi i zaista sposobni i mladi ljudi, koji nisu kupovali diplome, nego ih učenjem stekli; nisu na poslednjim izborima osvojili puno glasova (a izašli su prvi put i samostalno)...politička opcija koja je na listi bila pod rednim brojem 12 - OZLOGLAŠENA, LOPOVSKA, NEOBRAZOVANA, NESPOSOBNA, NEKULTURNA, BAHATA, BANDA, samozvana "treća srbija" u narodu poznata kao "TREĆI RAJH". I to glasova koliko su osvojili je PREMNOGO!
  • jo

    27.04.2014 09:17
    @ Bojan
    A šta vas je dosad sprečavalo da radite.Evo još malo pa će dve godine kako su vam gradjani dali poverenje da radite a jedino što ste uradili je to da ste istrgovali sa onom britankom Kosovo a sve ostalo se svodilo na plakanje,kukanje,pljuvanje djilasa,dinkića,pajtića,prethodnih vlasti(ali bez dačića) jer ste sa njim talili Kosovo.I da ne zaboravim promenili ste zakon o javnim nabavkama koji je sad vrlo transparentan jer ne nabavlja više kurta nego murta.Izabrali ste ovu sa slike iako je zbog njenog potpisa i obećanja sa računa grada naplaćeno miljarda i kusur. miliona dinara štete
  • 27.04.2014 08:47
    Beskicmenjak
    Samo zbog ove sam srecan sta nisam mogao da glasam ove godine. Sa njom je Vucic usrao motku barem sta se mene tice.

    A vlada? Ma mogu i Japanci da dodju - dzaba kad nema proizvodnje!

    Velja ce i dalje da gradi ono sta bi Hrvati uradili za pet godina. Sa novim zakonom o radu smo ugasili. Nesto verujem novom ministru obrazovanja dok ga novi segamega trendovci ne popapaju. Zamislite samo da stavi sve diplome na reviziju pa se slucajno nadje da je gosn presednik kasnio na predavanja godinama....
    Kori ne verujem nimalo - zena je "svecki" covek a ne srpski. Treba se ugledati na Madjare i nacin kako su oduvali medjunarodne finansijske organizacije!
  • Pragmatičar

    27.04.2014 08:08
    Ojadjena
    Tu ste u potpunosti u pravu. Ali je uvek najpoželjnije da se neke stvari legalnim putem menjaju, a ne revolucijom, jer nijedna u 20 veku nije nastala, a da nije dobro organizovana u stranim državama. Dakle, revolucija jede našu decu, a za tuđi interes! Imate političku opciju, sa novim i zaista sposobnim i mladim ljudima, koji nisu kupovali diplome, nego ih učenjem stekli; nisu na poslednjim izborima osvojili puno glasova (a izašli su prvi put i samostalno) i nažalost nisu bili prepoznati od strane onih čija im je i ciljna grupa bila - pošteni, apolitični i vredni ljudi koji su digli ruke od svega! Problem tih i takvih ljudi, što uvek čekaju da neko drugi menja neke stvari i u njihovom interesu, to tako ne ide. Morate se udružiti i morate reagovati ponavljam legalnim putem i imate oruđe za to - političku opciju koja je na listi bila pod rednim brojem 12. Dobro je rekao Ivo Andrić — "Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati". Nemojte više ćutati-reagujte već jednom!!!
  • Novosadjanka

    27.04.2014 05:51
    Svetla budućnost?
    Ako nam je ovo - Napred u budućnost, onda smo ga debelo nagrabusili.

    Ništa od pravosudja, a gde nema pravne države, nema ni prava i šta onda cveta - mafija.
  • Zoran

    26.04.2014 21:14
    Dali joj imunitet
    Postavili je na funkciju da bi dobila imunitet u slučaju da se mora rešavati korupcionaška afera oko ATP-a i stanice. To će možda EU pogurati pa da ona bude zaštićena!

    Nije narod tako glupav, narod zna i ne voli to! Nešto se mora desiti!
  • cistac

    26.04.2014 20:40
    uvreda
    Maja nasa predsednica parlamenta,pa ovo je uvreda zdrave pameti uvreda za sve postene ljude ove zemlje,jos oni nekog nazivaju lopovima pa Majo seti se autobuske stanice seti se firme Milan Vidak pa kako se to zove
  • ojadjena

    26.04.2014 20:32
    od danas ne citam
    politicke vesti. sad razumem zasto stariji gledaju samo crtane filmove i emisije o zivotinjama. da spasu ono malo zivaca od ove vecito lude zemlje.
    uvek su rugobe, najlosiji djaci, iskompleksirani i oni s losim detinjstvima na vlasti
    srecan, normalan covek iz stabilne porodice se ne bavi politikom
    zato nam uvek TAKVI i vladaju
    dok i normalnima ne dogori, pa bude revolucije
  • novosadjanin

    26.04.2014 20:28
    ???
    Da li ce za Beograd sa ATP Vojvodina busom ili svojim BMW-om ?????
  • mile021

    26.04.2014 20:13
    Pravda?
    Gadiš mi se!
  • Sinisa

    26.04.2014 20:06
    Prema planu
    Sve se odvija prema zacrtanom planu.
  • Lidija

    26.04.2014 20:05
    Sigurnost
    Srbija je sad u sigurnim rukama.
  • Bojan

    26.04.2014 20:04
    Zvanicno
    Iza nas je ovaj period nagadjanja i pretpostavki oko sastava vlade, sad je jos ostalo da se sutra ozvanici i da se krene sa radom.
  • RZ

    26.04.2014 19:15
    Maja Gojković
    Priznala krivicu i preuzela odgovornost...
    ...e , to bi već bila vest.
  • pawlle

    26.04.2014 19:14
    ti bi u najmanju ruku trebala da budes u apsu a ne skupstinu da sazivas,ali posto mediokriteti vladaju ovom zemljom ne bi me zacudilo da se seselj nadje kao predsenik drzave
  • 26.04.2014 19:10
    nemam reci
    Fuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna