Isakoviću opljačkali stan?

Kako spekulišu pojedini mediji, glumcu Borisu Isakoviću su pre mesec dana nepoznate osobe otrovale psa, a nedavno mu je opljačkan stan.  
Kako prenose pojedini mediji, glumcu Borisu Isakoviću su pre mesec dana nepoznate osobe otrovale psa, a nedavno mu je opljačkan stan.

Isaković, koji je juče povređen u eksploziji bombe podmetnute pod njegov auto, tvrdi da ne zna ko bi mogao da pokuša da ga ubije. Policijskom istragom se trenutno ispituju privatni i poslovni život glumca, koji nema krivični dosije, niti se druži sa ljudima iz podzemlja. Isaković je pomenuti auto kupio od direktora "Sinema sitija" i svog kolege i Ivana Lalića. Iako se vozilo marke "saab" i dalje vodi na Lalićevo ime, Isaković ga vozi poslednje tri godine.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je glumac posle operacije svestan i van životne opasnosti. Na događaj su reagovale i brojne njegove kolege, koji su bili šokirani i nisu znali zbog čega bi neko pokušao da ubije Isakovića. Kako navode u policiji, nije isključeno da je u pitanju greška.

  • Tutankamon

    25.06.2010 06:26
    Ko je bombaš?
    Loše obrazovani ljubomorni klinac kome smeta tata.
  • ko bi rekao!

    24.06.2010 21:41
    Interesantna reakcija policije, nije iskljuceno mozda je greska, sto znaci da je Isakovic koletarna steta.Jos interesantnije je da mi placamo policiju koja ipak nesto zna ali se ne bavi svojim poslom, o boze kao nekadasni nam vodja, nikd nista ne zna i nije se mesao u svoj poso...a to sto se Isakovicu sve dogodilo, pa sta se tu moze, sve je to greska,i sta sada nek ljudi ginu,nije strasno jel je greskom postavljena bomba....
  • tako je

    24.06.2010 12:24
    greska
    a u komsiluku garant sve fini ljudi
    nema narkomana i propalih boraca iz prethodnih ratova
    nema spodoba zeljnih dokazivanja
    a nema ni policije jer Rodniju ne odgovara policijska stanica na Novom naselju
    sto bi rekli drevni narodi ljudski je gresiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.