Lončar: Smena direktora bolnica od septembra

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će od septembra u zdravstvu doći do smene nekih direktora bolnica i da svi oni koji iza sebe nemaju rezultate neće moći više da vode ustanove.
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najavio je da će od septembra u zdravstvu doći do smene nekih direktora bolnica i da svi oni koji iza sebe nemaju rezultate neće moći više da vode ustanove.

"Kad god imaju neki problem koji nisu rešili, rukovodioci u zdravstvenim ustanovama kažu "pisali smo Ministarstvu". "Niko ne kaže šta su konkretno uradili da reše problem. Tako svi možemo biti direktori", rekao je Lončar za današnji "Blic"

On je dodao da Ministarstvo sada gleda rezultate njihovog rada, pa će Ministarstvo zdravlja pisati njima. "Nekima ćemo se zahvaliti", rekao je Lončar za "Blic".

  • Lola

    19.08.2014 19:39
    gvozdenu metlu,....
    to je pravi potez, počistiti mešetare u zdravstvu.
    I ne samo počistiti, nego ćorka i sve da vrate što su ukrali, zloupotrebili.
  • PACIJENT

    03.08.2014 19:06
    Smena direktora u bolnicama od septembra
    A šta je sa Čačkom , spolja gladac , au unutra jadac.
  • Kako

    03.08.2014 07:35
    nisu
    nista uradili da rese problem? Resili su svoj finansijski problem, a bolnicu ko sisa. Ali, kako se to do sada radilo, nisi bio direktor, ako za svoje vladavine ne otvoris privatnu kliniku. Proverite, moze i ministarka zdrvavlja nasa i sto da kaze kako joj je osvanula klinika.
    Ili kako su osvanuli dzipovi, konji, jahte, stanovi... Mislim, ne bio upravnik Betanije, ako nesto od toga nemas. A svi znamo od kojih para i gde je to ustvari trebalo da ode. Zato im otpadaju plafoni i sl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija