Tipski kiosci u Kosovskoj Mitrovici

U Kosovskoj Mitrovici danas je počelo postavljanje tipskih trafika koje bi trebalo da ulepšaju ovaj grad na severu Kosova, a za prvi kontigent kioska izdvojeno je 4,2 miliona dinara.
U Kosovskoj Mitrovici danas je počelo postavljanje tipskih trafika koje bi trebalo da ulepšaju ovaj grad na severu Kosova, a za prvi kontigent kioska izdvojeno je 4,2 miliona dinara.

Direktor JP "Direkcije za stambeni i poslovni prostor" u Kosovskoj Mitrovici Dušan Dimitrijević izjavio je da je danas postavljen prvi od ukupno sedam modernih kioska koji će biti instalirani u ulicama Knjaza Miloša i Kralja Petra I.

On je objasnio da su u pitanju kiosci koji imaju veoma moderan izgled i da će i ostali kiosci koji budu postavljeni u gradu biti identični danas postavljenom objektu. "Izdvojeno je oko 600.000 dinara po jednom kiosku, što znači da je izdvojeno 4,2 miliona za ovu nabavku. Kiosci su vlasništvo oppštine Kosovska MItrovica, svi korisnici će plaćati mesečne zakupnine privremenom opštinskom organu", kazao je Dimitrijević.

On je naveo da se kiosci postavljaju samo na onim mestima gde su već postojali ranije, čiji vlasnici imaju potpuno urednu dokumentaciju i koji su i pre 1999. godine imali te objekte i sve neophodne dozvole za rad.

Severni deo Kosovske Mitrovice minulih godina je bio simbol za urbanistički haos, a ovaj grad je "krasio" veliki broj nelegalno postavljenih trafika čije je uklanjanje nedavno počelo.

  • vv

    26.10.2014 14:33
    ...
    To su vesti iz inostranstva. Mada, siguran sam da ce kiosk biti u bojama Srbije sa belom orlusinom, cisto da provocira Albance a patriotama stvara iluziju kako je K. Mitorvica srce Srbistana...
  • 26.10.2014 12:25
    da, trafike su inače poznate po tome što ulepšavaju grad. pre će biti nečije džepove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.