Deo puta zatvoren zbog izlivanja Dunava

Zbog izlivanja Dunava usled obilnih kiša, za saobraćaj je zatvoren deo puta Brza Palanka-Kladovo u mestu Milutinovac.
Zbog izlivanja Dunava usled obilnih kiša, za saobraćaj je zatvoren deo puta Brza Palanka-Kladovo u mestu Milutinovac.

Vozačima se preporučuje da koriste alternativne pravce, saopštili su danas "Putevi Srbije".

Alternativni pravci za teretna i sva ostala vozila su putevi Kladovo - Klokočevac i Klokočevac-Negotin, dok putnička vozila mogu ići i putevima Kladovo-Porečki most, Porečki most - Miroč - Brza Palanka i Brza Palanka-Negotin.

"Usled obilnih kiša i velike količine padavina, došlo je do povećanja nivoa vode na reci Dunav i do prelivanja vode preko devijacije, tako da ista saobraćajnica nije bezbedna za odvijanje saobraćaja", navodi se u saopštenju.

"Putevi Srbije" su saopštili i da je na deonici Kosjerić - Požega, u mestu Pesak, pokrenuto klizište i da semafor naizmenično propušta vozila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija