Živković poslaniku rekao da je stoka, pa izbačen sa sednice

Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je tri opomene poslaniku NS Zoranu Živkoviću zbog "uličarskog ponašanja" i naložio da se udalji.
Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je tri opomene poslaniku NS Zoranu Živkoviću zbog "uličarskog ponašanja" i naložio da se udalji.

Naime, Živković je Bečiću u jednom momentu rekao: "Stoko jedna!"

Bečić je potom Živkoviću izrekao treću opomenu i meru udaljenja. Potom je prekinuo sednicu i zamolio obezbeđenje da "postupi po izrečenim opomenama". Živković je potom sam napustio salu. Bečić je pozvao skupštinsko obezbeđenje da Živkovića izbaci iz sale. Bečić je izrekao i petominutnu pauzu, dok obezbeđenje nije ušlo u salu, nakon čega je Živković napustio sednicu Skupštine Srbije.

Na današnjoj sedcnici poslanici raspravljaju o predlogu budžeta za 2015.

Premijer Aleksandar Vučić pozvao je poslanike da usvoje "rebalans rebalansa" budžeta, koji je posledica viška para nego što je to rebalansom bilo predviđeno. Vučić je, učestvujući u raspravi, poručio poslanicima DS da su "najobičnije kukavice, i u raspravi i u politici, jer nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme".

  • Srđan Damnjanović

    26.12.2014 07:43
    Predsedavajući je prekršio Poslovnik
    Već je u komentarima uočeno da je predsedavajući teško prekršio poslovnik, a svojim arogantnim ponašanjem izazvao adekvatnu reakciju. Pa ljudi moji, reč je o ljudima koji su se zalagali za etnička čišćenja, prekrajanja granica, koji su doveli do sukoba Srbije i zapadne hemisfere, koji nisu poštavali ništa drugo do argument brahijalne sile. Sada od njih treba da očekujemo da vode Skupštinu po poslovniku? Narcisoidno - nekrofilni karakteri. Sada istim sredstvima sprovode neoliberalnu politiku. Da niste možda očekivali bombonjeru i ružu? A o beskičmenjaciima iz nazovi levice ne vredi trošiti slovne karaktere.
    Moja podrška Zoranu Živkoviću.
    SD.
  • majmun

    25.12.2014 23:48
    u magli
    Znam da i vi kao ja znate mnogo partijasa koji su tu gde jesu jer su clanovi stranke. Prestao sam da se druzim s njima i ako ih vidim koristim priliku da im se rugam. Predlazem svima da krenu to da rade. Dok ne bude sramota te ljude da ucestvuju u pljackaskom sistemu nista se nece promeniti.
  • StudenatJoe

    25.12.2014 10:08
    komendija...
    Ko se jos normalan zgrazava postupcima nasih najsvetlijih otaca u skupstini? Pa opste je poznata stvar da je to jedini pravi televizijski komicni show koji se daje evo vec 25 godina...Gori su od Farme, svi od reda. Gadjanje cipelama, polivanje vodom, tuce, prozivke, a kao slag na tortu dodje sto nam je predsednik cupao za kosu nekog bivseg kolegu vadikala, valjda mu to dodje kao diplomski za mesto vrhunskog politicara.

    Ne razumem ove ostrascene stranacke botove, sto pricaju kako su jedni dobri, drugi losi, kao da nemaju trunke mozga u glavi i kao da nisu gledali prenose skupstinskih zasedanja u protekle dve decenije. Svi su oni isti, i svi do jednog gledaju samo svoj cef, ili bar svoje klike (ne zasluzuju da ih nazivam strankama). Nema tog politicara koji je doprineo boljitku ove zajednice, samo boljitku svog dzepa, i mozda onih sebi bliskih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija