Vrbas: Policajac i sin osumnjičeni da su dilovali drogu

Policajac I. S. iz Vrbasa i njegov sin M. S. uhapšeni su zbog sumnje da su neovlašćeno prodavali drogu.
Vrbas: Policajac i sin osumnjičeni da su dilovali drogu
Foto: 021.rs
Sektor unutrašnje kontrole MUP-a, u saradnji sa policajcima iz Novog Sada, uhapsili su I. S. (48) kom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i nedozvoljeno držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Njegov sin M. S. (25) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
"Pretresom njihove porodične kuće pronađeno je 2,6 kilograma marihuane upakovane u šest paketa, tri pištolja, 150 komada municije različitog kalibra, okvire za pištolje i automatske puške, kao i 2.200 evra", navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.
 
Oni će biti privedeni Tužilaštvu u Novom Sadu.
 
Hapšenje i u Jagodini
 
Službenik Policijske uprave u Jagodini, D. Đ. (43) uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.
 
Sumnja se da je on tokom 2017. godine, u više navrata, omogućio izdavanje probnih vozačkih dozvola, kao i upis nove kategorije za vozila, osobama koje nisu imale položene vozačke ispite. 
 
Policija je podnela prijave i protiv građana kojima su izdate ove dozvole.
  • Gari

    31.05.2018 15:46
    Kriminal
    Ovaj izlazi sutra prekosutra.
  • Željko Vinjak

    31.05.2018 08:39
    Komedija
    Pa ovaj je car!
  • marko

    31.05.2018 06:34
    Avavav
    Toliko im je avav digao plate da ljudi jedva zive.pa se zato i bave kriminalom...sad ce i paori umesto zita da sade drogu a ovaj ce i dalje da laze na tv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina