Mladić iz Rume napadnut u Sutomoru, lekari se bore za njegov život

S.N. (28) iz Rume u kritičnom je stanju nakon incidenta koji se dogodio na sutomorskom šetalištu, saznaje portal Standard.
Mladić iz Rume napadnut u Sutomoru, lekari se bore za njegov život
Foto: Pixabay
Mladić je jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom rekao da je pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten. Hitno je prevezen u Urgentni centar u Podgorici i nalazi se u komi.
 
Prema nezvaničnim informacijama, inspektori barske policije saslušali su prijatelje povređenog mladića. Tada su primetili da i njegov drug ima povrede vilice, a on je zatim priznao da su napadnuti.
 
Nezvanično, njih dvojica su bili na šetalištu kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S.N, a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom o pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava.
 
Na putu do apartmana više puta je povraćao, ali su mislili da je to zbog pijanstva. Legao je da spava, a kada je njegov prijatelj pokušao jutros da ga probudi video je da je mladić bez svesti nakon čega je odmah pozvao hitnu pomoć.
 
Policija radi na identifikaciji momka koji ih je napao.
  • sale ns

    24.08.2018 23:39
    I zato
    Treba ići u Grčku na more, topla voda plaža i smeštaja za svaki ukus i džep. Grci jesu temperamentni , ali su dobri domaćini i ovakvih situacija nema. To je moje iskustvo.
  • Pera

    24.08.2018 18:23
    Na zalost i u Crnoj gori kao i Hrvatskoj ne treba isticati odakle si. Treba se sklanjati i izbegavati sve moguce situacije koje mogu da se pretvore u incident.
    Stanje je takvo da ako na bilo koji nacin privuces paznju mozes veoma lose proci. Divlja i negostoljubiva plemenski organizovana nacija koja radi sta hoce.
    Nekada smo bili dobrodosli, to vise nije slucaj, mislio sam da je to zato sto drugi imaju vise para i bolje placaju ali ima i nacionalne mrznje.
  • dr

    24.08.2018 17:22
    lose skolstvo je kad te uce da je CG idealno mesto za odmor a kod lekara treba ici uvek posle ozbiljne povrede a ne izigravati lekara....ne moze ni lekar uvek da bude siguran da li je doslo do unutrasnjeg krvarenja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina