Pančevo: Direktorka "Dečje radosti" podnela ostavku

Vršilac dužnosti direktora Predškolske ustanove "Dečja radost" Smiljana Golubović obavestila je Upravni odbor da je podnela ostavku.
Pančevo: Direktorka "Dečje radosti" podnela ostavku
Foto: Pixabay

Portal 013info navodi da je informaciju o ostavci potvrdila predsednica ovog upravnog tela Aleksandra Poznan Popović.

Ona objašnjava da po zakonu u "Dečjoj radosti" ovo telo nema nikakvih nadležnosti oko izbora direktora ili postavljanja v.d. direktora. Taj postupak je u nadležnosti pokrajinskih i republičkih vlasti.

- Upravni odbor je samo konstatovao da je obavešten o ostavci. Da li je ostavka poslata nadležnima nemamo informaciju - izjavila je Aleksandra Poznan Popović.

Za v.d. direktora "Dečje radosti" Smiljana Golubović je izabrana početkom juna pošto je ministarstvo smenilo dotadašnju direktorku Ružicu Beč.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina