Mladić iz Apatina ispalio rafal iz vozila u pokretu, pa sleteo u kanal

Više hitaca ispaljeno je automatskim oružjem iz vozila pokretu, u centru Prigrevice, nadomak Apatina.
Mladić iz Apatina ispalio rafal iz vozila u pokretu, pa sleteo u kanal
Foto: 021.rs
Kako Radio Dunav saznaje, pucnjava se dogodila u 15:30 časova u Ulici Vasilja Gaćeše, kada je iz vozila "reno megan" somborskih tablica kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji momak iz Apatina ispaljeno više hitaca automatskim oružjem na Prigrevčanina G. Č. (54) koji je stajao na ulici, i na svu sreću ostao nepovređen.
 
Očevici kažu da je nakon ispaljenog rafala napadač izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo u kanal i dao se u beg.
 
Ubrzo je i uhapšen, a prema poslednjim informacijama na licu mesta su istražni sudija i policija koji obavljaju uviđaj.
  • Nsadista

    07.10.2019 12:59
    Farma & Zadruga
    Jak kandidat za zadrugu
  • taj sam

    06.10.2019 17:22
    ISTINA
    S L(26) koji je pucao na tog coveka je pre toga bio dobio batina od istog...zatim je nabavio M70-AB2 sa velikom kolicinom municije...da se ide "osvetiti".Navodno nije ga hteo ubiti nego samo zastrašiti...Tokom pucanja iz vozila "renault megane" je izgubio kontrolu i sleteo u kanal...Zatim se vratio kuci gde mu je stajalo ostalo oruzje(CZ-99 Compact,Rucna granata i M84) takodje sa puno municije...Kada je stigao kuci M70 je bacio kod komsije preko zida a ostalo oruzje je bilo pronadjeno za vreme pretresa...Inspektori su priveli S L u stanicu i poceli ga ispitivati...Na pocetku je rekao da je oruzje bacio u Dunav ali nakon par trenutaka je sve priznao...kao sto svi znamo inspektori nisu budale sa ulice...
  • Aleksandra

    06.10.2019 16:10
    @Gojko
    Est, est Gojko.
    Kravlje ludilo je spram ličkog ludila ka' da zera izludiš. :))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina