Pismo tužiocima zbog krivične prijave, eksplozije u fabrici vode i novih subvencija investitoru: Šta čekate, Godoa?

Građanski preokret uputio je otvoreno pismo tužiocima povodom krivične prijave koju im je uputio pre više od godinu dana protiv osoba koje i dalje upravljaju Zrenjaninom i privrednim društvom "Fabrika vode" doo Beograd, uz pitanje da li je moguće da nema odgovornih za nezakonito zaključen ugovor, petogodišnju ujdurmu i veliku materijalnu štetu.
Pismo tužiocima zbog krivične prijave, eksplozije u fabrici vode i novih subvencija investitoru: Šta čekate, Godoa?
Foto: 021.rs
U saopštenju se podseća da se prošle nedelje dogodila eksplozija u fabrici vode u Zrenjaninu, a dve osobe su tom prilikom povređene.
 
Zbog te havarije i ponovnog prekida rada postrojenja, došlo je do tridesetak havarija na vodovodnoj mreži u gradu. 
 
Samo nekoliko dana kasnije, Skupština grada Zrenjanina je odlučivala o budžetu i opredelila 120 miliona dinara "subvencija za prečišćenu vodu" tom postrojenju.
 
"Šta i koga čekate? Političku volju izvršne vlasti? Mig iz vrha vladajuće partije? Godoa? Veću eksploziju sa smrtnim posledicama? Da 'fabrika vode' ispusti neku hemikaliju u cevi pa da se otruje desetine hiljada ljudi? Da se još nekoliko miliona evra prelije iz budžeta u ruke 'investitora' koji već pet godina ne ispunjavaju ugovornu obavezu, ne isporučuju uslugu, a nanose materijalnu štetu gradskoj infrastrukturi?", navodi se u pismu Građanskog preokreta.
  • ozvalavljen

    24.12.2020 11:30
    Mouth saliva
    To nisu nikakvi tuzioci vec najobicnije poltronske lutke kojima gospodari Najveci od svih.
  • Toma

    23.12.2020 09:56
    jednostavno
    podneti krivicne prijave i protiv tuzilaca.
    Nikoga ne ostaviti po strani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina