Iz magacina Železnica Srbije ukrao opremu vrednu 1,5 miliona dinara

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu podigao je pred Osnovnim sudom u tom gradu optužnicu protiv R.D. (58) zbog sumnje da je ukrao robu Infrastruktura Železnica Srbije u vrednosti 1,5 miliona dinara.
Iz magacina Železnica Srbije ukrao opremu vrednu 1,5 miliona dinara
Foto: 021.rs
Optužnica protiv osumnjičenog podignuta je zbog teške krađe.
Kako je naveo osnovni javni tužilac Mladen Vujin, ovaj muškarac je osumnjičen da je od 1. do 10. avgusta, u Zrenjaninu, u više navrata, obijanjem zatvorenog prostora ukrao tuđe pokretne stvari u nameri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.
R.D. je iz magacinskog prostora "Železnica Srbije" oduzeo vijke, vezice za šine, podložne ploče za pragove, 1.500 kilograma starog kolosečnog i drugog pribora koje je građevinskim kolicima prevozio do svog putničkog vozila i potom ih prodavao na otpadima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina