Gradiće se obilaznica oko naselja Bašaid i Melenci

Putevi Srbije raspisali su tender za izradu plansko-tehničke dokumentacije za izgradnju obilaznice oko naselja Bašaid i Melenci u dužini od 12 kilometara.
Gradiće se obilaznica oko naselja Bašaid i Melenci
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, izgradnjom obilaznica oko naseljenih mesta Bašaid i Melenci, planirano je izmeštanje dela trase državnog puta IB reda broj 13 (nekadašnji M 24), u cilju izmeštanja tranzitnih tokova iz navedenih naseljenih mesta.

"Izgradnjom ovog dela putnog pravca stvaraju se i uslovi za bolju pristupačnost celog regiona, podizanje njegove konkurentnosti, kao i sam budući razvoj naseljenih mesta Bašaid i Melenci", stoji u programskom projektu.

Vrednost posla procenjena je na 37,5 miliona dinara, prenosi Ekapija. Tender ističe 5. septembra.

  • Gaga

    03.09.2022 03:06
    Obilaznica melenci
    Pa valjda neko i zivi ovde sve treba u banatu se malo gradilo.ako se tako nastavi ni u NS nece ostati niko.
  • Zoka

    07.08.2022 12:53
    Ima i drugih puteva
    A što niste raspisali tender za put Botoš-Lukićevo?! Gradio bi se na bivšem carskom drumu, na državnom zemljištu, u pravoj liniji, nigde mosta, pruge, ničega... Posle ima veza za put Tomaševac-Dobrica, neverovatno bi se skratilo putovanje srednji-južni Banat! Ah, da...kome Banat treba?!
  • Dragan

    04.08.2022 08:34
    Potpuno bespotrebno,Temerin je problem,tamo treba zaobilaznica,put Becej Novi Sad,treba komplet raditi.Put Becej Backa Topola katastrofa.Basaid i Melenci put nije toliko opterecen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.