Službeni vozač Opštine Pećinci ukrao i prodao gorivo u vrednosti od milion dinara

A. D. (31) iz okoline Pećinaca uhapšen je zbog pronevere.
Službeni vozač Opštine Pećinci ukrao i prodao gorivo u vrednosti od milion dinara
Foto: Pixabay
Sumnja se da je on, obavljajući poslove vozača u opštini Pećinci, uz ovlašćenje poslodavca za upravljanje službenim vozilom marke "opel movano", u periodu od 1. novembra 2022. do 23. maja 2023. godine, prilikom sipanja goriva na jednoj benzinskoj pumpi u toj opštini, prisvojio oko 5.381 litar goriva od kog je, kako se sumnja, deo sipao u svoja privatna vozila, deo u plastične kanistere radi dalje prodaje.
Tako je sebi protivpravno pribavio materijalnu korist u iznosu od 1.080.000 dinara, za koliko je oštetio Opštinu Pećinci.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu. 
  • Bananamen

    20.01.2024 22:26
    Tako je to kad nemamo obrazovni sistem sposoban da te nauci kako da zaradis a da nw ukrades. Zato sve pare na expo i stadion! Prosveta i zdravstvo nam ne trebaju.
  • Aleksandar

    18.01.2024 11:34
    Neverovatno
    Otkud to, to se kod nas nikada nije radilo.... Neko nije dobio svoj deo ili je neko njegov pricao sta nije trebalo...
  • Deda Joca

    18.01.2024 08:56
    Ma, nije
    Kakvi ukrao, čovek sipao, trošio i nosio, šta zna šta je stotinak litara... Čist je on, kao nedavni izbori!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina