POKS: SNS u Bečeju angažovao i policiju u svojoj kampanji

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) tvrdi da u Bečeju policija obilazi građane koji su potpisali podršku njihovoj listi.
POKS: SNS u Bečeju angažovao i policiju u svojoj kampanji
Foto: 021.rs

Kako navode u saopštenju, Bečej prednjači sa "izbornim marifetlucima i predizborna kampanja se odvija u nemogućim uslovima u kojima je SNS angažovala ceo državni aparat da spreči izbornu listu stranke da izađe na izbore". 

Vrhunac zloupotrebe opštinskih i republičkih resursa je, tvrde u POKS-u, to što je vlast angažovala policiju da obilazi građane koji su potpisali za njihovu izbornu listu i da ih "ubeđuje da drugi ne slede njihov primer, uz nejasno obrazloženje da je 'neko' prijavio da su uzimali novac za potpis".

"Toliko se govorilo o poboljšanju izbornih uslova prethodnih meseci, a posle svega dobili smo u Bečeju i ne samo tu, nikad goru situaciju, da vlast koristi poluge moći da u ovoj maloj sredini gde se svi poznaju preti i zastrašuje svakoga ko želi da potpiše podršku našoj izbornoj listi. Oni koji bez obzira na pretnje gubitkom posla ili sukobom sa raznim inspekcijama podrže našu listu, sutra im dođe policija da uzima od njih izjavu da li su to učinili za novac ili nisu. Bez obzira što dobiju odgovor od svakog da je to besmislica, oni i dalje nastavljaju. Sa javnim ciljem da zastraše naše glasače. Sramno je ponašanje lokalnim SNS moćnika koji očigledno samo prate ponašanje svog lidera, njegovo širenje mržnje, arogancije i agresije u našem društvu", kaže predsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

Kako dodaje, do koje mere naše društvo klizi u diktaturu i tiraniju govori podatak da aktivisti SNS, kao u filmu "Balkanski špijun" sakriveni iza drveća "špijuniraju i slikaju ko ulazi u kancelarije da potpiše za izbornu listu i izveštavaju svoje partijske šefove". 
 
"Bečej nije jedina sredina koja ima ove probleme, to zaista nisu izbori nego farsa koja služi da se gazdama ove vlasti sa zapada pokaže da i u Srbiji postoje izbori. Bez obzira na sve, naša izborna lista će skupiti dovoljno potpisa da izađe na izbore i u Skupštini Bečeja bude borac za interese građana i bude svetionik demokratije", zaključio je Mihailović.
  • Каћ

    09.05.2024 23:48
    Мирко мислиш на оног што га пребацише на депонију?
    Тај је прешао у владајућу.
    Образ ко ђон.
  • Mirko

    09.05.2024 18:48
    Jel to saopštio onaj njihov predsednik opštinskog odbora. Čovek primao platu u novosadskoj čistoći dok su bili na vlasti u NS. Čuj bečejac bio savetnik direktora novosadske firme. Bruka,
  • Brana

    09.05.2024 16:06
    Elza
    Hajde Elza reci nam od kojih para opozicija plaća. Ceo budžet i krediti i donacije su u rukama SNS-a. Od naših para vlast plaća sve u vezi ostanka na vlasti, a ti se probudi iz hipnoze da ne bi i dalje grešila dušu pa sve gadosti koje radi vlast prepisivala opoziciji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina