Limenka među grudima nova atrakcija na internetu

Manekenka Gemma Jaxx, na Facebooku je pokazala svoje umeće držanja boce grudima i pokrenula novu akciju na društvenim mrežama.

Manekenka Gemma Jaxx, na Facebooku je pokazala svoje umeće držanja boce grudima i pokrenula novu akciju na društvenim mrežama.

Učesnice su fotografiju ili video označavale sa "HoldACokeWithYourBoobsChallenge", odnosno "Izazov: Zadrži Coca Colu svojim grudima".

Izazov je počeo kao šala, a kad je postao popularan, organizatori su rekli da žele podignuti svest o raku dojke i prikupiti novac za njegovo lečenje.

Za razliku od Ice Bucket Challengea koji je skupio čak 75 miliona dolara za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze, odnosno ALS-a, ovaj izazov nije prikupio ništa. Osim toga, razne organizacije koje pružaju pomoć ženama obolelima od raka dojke optužile su organizatore izazova da tešku bolest prikazuju kao nešto seksi.

Podsetimo, žene, a i poneki muškarci, na društvenim mrežama  su objavili fotografije i snimke na kojima između grudi drže bocu ili limenku Coca Cole, usput skrivajući bradavice. Neke pak nisu skinule grudnjak, pa im je on pomagao da drže piće.

Iako su predložili da svi koji ispune izazov nominuju troje prijatelja, koji potom mogu držati bocu ili limenku između grudi ili mogu da uplate novac nekoj organizaciji koja se bavi istraživanjem i lečenjem raka dojke, poput Fondacije za istraživanje raka dojke, na kraju o tome nisu obavestili fondaciju, niti je ko donirao novac, piše Daily Mail.

  • Agronom sa sela

    04.06.2015 18:22
    limenka?
    Ova, s limenkom, sledeće godine između će imati - pupak!
  • 04.06.2015 15:42
    Koja glupost je sledeća?
  • mile

    04.06.2015 15:23
    Nije medju grudima nego medju silikonima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.