Navijači propustili utakmicu jer su otputovali u Gent umesto u Genk

Dvojica navijača Liverpula, umesto u Genk, otputovala su u obližnji Gent, i propustila utakmicu svog tima u Ligi šampiona, piše RTS.
Navijači propustili utakmicu jer su otputovali u Gent umesto u Genk
Foto: Pixabay
Englezi su napravili grešku misleći da se utakmica igra u Gentu, 150 kilometara udaljenom od drugog belgijskog grada Genka, i tako postali hit na društvenim mrežama.
 
Navijači su trijumf "crvenih" koji su ostvarili rezultatom 4:1, umesto uživo, ispratili u jednom kafiću u Gentu, a ulaznice koje su platili su im "propale".
 
Ipak, da ih oraspoloži, pobrinuo se fudbalski klub Gent, koji im je ponudio besplatne karte za večerašnju utakmicu sa Volfsburgom u Ligi Evrope.
 
  • klinatz

    26.10.2019 19:50
    Spens, Sajam...isti k...
  • SUMP

    25.10.2019 22:04
    Kakvi kraljevi!
  • beekay

    25.10.2019 08:03
    bah, kako reče već neko...
    Kraljevo, Valjevo, isti ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.