FOTO: Kupila njihalicu za bebu, u kutiji zatekla poluautomatsku pušku

Veronica Alvarez-Rodriguez provela je nedelju tražeći idealan poklon za dete za koji nije želela da plati mnogo, ali je htela nešto čemu će se beba radovati.
U prodavnici polovnih predmeta humanitarne organizacije "Goodwill" u Valparisu na Floridi pronašla je baš to: neotvorenu kutiju s njihalicom za bebe za 10 dolara.
 
Kasnije tog dana gosti su se okupili, pokloni su otvoreni i usledio je šok. U kutiji umesto njihalice za bebe bila je poluautomatska puška Mossberg 715T sa municijom koja nije bila za tu pušku.
 
Alvarez-Rodriguez je objavila fotografije na Fejsbuku i napisala da oružje, sudeći po njegovom serijskom broju, nije ukradeno pa joj je policija rekla da sa puškom može da uradi šta god želi.
 
Policija je privremeno zadržala pušku, a "Goodwill" nije želeo da komentariše slučaj.
 
  • Jovanča

    06.12.2019 22:54
    To je malokalibarska kopija M16 ili M4, koja služi za gađanje konzervi i pacova. Ne trza mnogo i ne pravi buku, pa se preporučuje za decu od 3 godine starosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.