VIDEO: Desetine električnih BMW-a stoje napušteni na livadi

Oko 70 primeraka BMW-a i3 koji ostavljeni su na otvorenom i prepušteni zubu vremena na korejskom ostrvu Jeju.
Kako saznaje Korea Times, u pitanju je nekadašnji vozni park jedne "rent-a-car" kompanije.
Neimenovana firma kupila je čak 200 primeraka BMW-a koristeći državne podsticaje, a onda je tokom 2020. godine bankrotirala. Maleni BMW-i ostavljeni su na nekoliko lokacija, a jednu od njih možete videti u nastavku.
Iako je BMW Korea mogla da preuzme automobile nazad, većina je ostavljena na otvorenom, i to na nekoliko lokacija. Kao što snimci pokazuju, neki automobili deluju kao da su u vrlo dobrom stanju, dok na nekim primercima već nema delova.
 
  • /

    25.03.2022 07:30
    /
    dodjosi na aparatima
  • Zahe Bant

    23.03.2022 07:24
    Daleko naši doguraše
    "dok na nekim primercima već nema delova."
    I tamo nas ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva