Dvogodišnji dečak sa maminog telefona naručio 31 čizburger

Jedna mama iz Teksasa na teži način je naučila da nezaključan mobilni telefon ne treba da ostavlja u blizini svog dvogodišnjeg sina.
Dvogodišnji dečak sa maminog telefona naručio 31 čizburger
Foto: Pixabay

Nepažnja je dovela do toga da dečak naruči 31 čizburger iz Mekdonaldsa preko lokalnog dostavljača hrane.

Kelsi Golden, koja se bavi marketingom, radila je od kuće i prebacivala fotografije sa telefona na kompjuter kada je njen dvogodišnji sin došao i uzeo telefon. Majka je za CNN objasnila da dečak voli da gleda svoj lik u ekranu kada se uključi kamera i menjaju filteri. Međutim, ovaj put nije samo posmatrao sebe.
 
"Počeo je da pritiska po ekranu i pomera prst kao da mu je ruka na rolerkosteru", rekla je Golden.
Ubrzo je stiglo obaveštenje od lokalnog dostavljača da je za njenu porudžbinu potrebno više vremena nego obično. Ova poruka ju je iznenadila jer tog dana, kaže, da nije naručivala hranu.
 
Situacija se razjasnila kada se ispred kuće parkiralo dostavno vozilo, a dostavljač izvadio ogromnu kesu iz Mekdonaldsa u kojoj se nalazio 31 čizburger. Golden kaže da je prvo pomislila da je dostavljač pogrešio adresu.
 
"A onda mi je sinulo da se Baret igrao mojim telefonom. Uzela sam telefon i videla da je u to vreme kreirana porudžbina", objasnila je mama i dodala da je neželjenu narudžbinu morala da plati 91,7 dolara.
Pošto niko u njenoj porodici ne voli čizburgere, Golden je preko svog Fejsbuk naloga ponudila besplatne obroke zainteresovanima.
 
Kelsi kaže da se ubrzo pojavila jedna trudnica koja je želela šest čizburgera, a ostale je podelila po komšiluku.
  • Sale

    23.05.2022 21:51
    Bolje da je narucio jednu pljeskavicu, ali mali je nije znao sta radi..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.