FOTO: Policajci u koferu na aerodromu pronašli mačku - i to još živu

Osoblje na aerodromu u Njujorku zbunio je pa potom šokirao sadržaj jednog kofera kada se pojavila slika na rendgenu.
Na snimku su se videle flaše, vinske čaše, par japanki i nešto što je sve zbunilo - obris mačke u prirodnoj veličini.
Ispostavilo se da je zaista reč o pravoj mački. Živa i nepovređena od prethodnih nekoliko sati putovanja, iako je bila strpana u kofer i bacana okolo na putu prema avionu gde je, naravno, lako mogla da ugine u teretnom prostoru tokom leta.
"Policajci koji su videli sliku, a zatim otvorili torbu da pronađu mačku, bili su šokirani", rekla je portparolka aerodroma Lisa Farbstin za CNN.
 
 
Uprkos tome što se svakodnevno susreću sa svim i svačim, od neovlašćenog vatrenog oružja do nezakonitih namirnica, "retkost je otkriti živu životinju u predatom prtljagui", dodala je.
 
Srećom, mačka - za koju se kasnije ispostavilo da se zove Smels - nije pokušala da pobegne kad su otvorili kofer.
 
Putnik čiji je kofer je rekao da to nije njegova mačka nego komšijska. Sugerisao je da je mačka, koja je bila na vrhu kofera i čak joj je krzno virilo između patent zatvarača, krišom sama ušla u torbu.
 
Putnik je propustio let toga dana, ali je ponovo rezervirao let za sledeći dan, ali ovaj put bez mačke koju čitav incident nije uznemirio.
  • Stamos

    30.11.2022 09:07
    Ko nije imao mačku…
    Taj ne zna da vole da se uvuku i legnu gde im prija. Uvek proveriti veš-mašinu pre puštanja u rad. Mačke su (preslatko) čudo.
  • Gojko

    28.11.2022 21:39
    Koliko ja kapiram mačka se sama uvukla u kofer. Ko ima mačku taj zna da su mačke jako savitljive i provlače se kroz najmanje rupe. Čovek niti je lud niti ga treba grditi.
  • Милица

    28.11.2022 15:36
    Не схватам зашто се овај чланак налази у одељку "забава". Мени уопште није забавно, а могу мислити како је било тој животињи. Идући пут ће неко бебу спаковати у кофер, уколико се овакви изгреди не санкционишу. Лудака има на све стране...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.