Argentina u transu: Dodatna dva leta do Katara zbog finala SP odmah rasprodata

Argentinski nacionalni avio prevoznik zakazao je dva dodatna leta iz Buenos Ajresa za Dohu kako bi prevezao navijače na finale Svetskog prvenstva u fudbalu.
Argentina u transu: Dodatna dva leta do Katara zbog finala SP odmah rasprodata
Foto: Beta/AP
Oba leta su brzo rasprodata. Prvi polazi iz glavnog grada Argentine u petak ujutro, a karte za taj let su rasprodate za pola sata nakon pobede reprezentacije Argentine nad Hrvatskom od 3:0 u utorak u meču polufinala
Karte za drugi let koji polazi u petak uveče, puštene su u prodaju u sredu ujutru i rasprodate su u roku od nekoliko sati, navodi se u saopštenju nacionalne avio kompanije.
"Uspeli smo da stignemo do završne faze ove uspešne operacije zahvaljujući pobedama nacionalnog tima koji nam je omogućio da zakažemo nove letove", rekao je predsednik avio kompanije Pablo Ćerijani.
 
"Moramo da ih podržimo i u poslednjoj utakmici i nadamo se da ćemo vratiti titulu svetskog prvaka kući", dodao je on.
 
Avio kompanija je prodala 540 povratnih karata za dva leta, od kojih je svaka koštala 11.000 dolara.
 
Letovi traju 19 sati sa stajanjem za dopunu goriva u Rimu. Nacionalna avio kompanija je obezbedila ukupno 12 letova za Svetsko prvenstvo. Argentina će u finalu igrati protiv pobednika polufinalnog meča Argentina - Maroko. Finale je u nedelju od 16 časova na stadionu Lusail.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.