VIDEO: Šakira peva o Pikeu: "Zamenio si Ferari za Tvingo" i obara rekorde

Šakirina nova pesma u kojoj ova kolumbijska muzička zvezda ismeva svog bivšeg partnera, fudbalera Žerara Pikea, zabeležila je više od 63 miliona pregleda na Jutjubu za 24 sata.

To je čini najgledanijom novom latino pesmom u istoriji te platforme.

Šakira i Pike, koji je igrao za Barselonu, Mančester junajted i reprezentaciju Španije, rastali su se prošle godine posle više od decenije i imaju dvoje dece.

Bivši centar-bek (35) je tada započeo vezu sa 23-godišnjom Klarom Čiom.
 
U novoj pesmi, Šakira (45) peva: "Vredim kao dve 22-godišnjakinje", dodajući: "Zamenio si Ferari za (Reno) Tvingo, zamenio si Roleks za Kasio".
 
Ona takođe peva "vučica kao što sam ja nije za početnike" i predlaže da njen bivši, koji je ljubitelj teretane, treba da potroši "malo vremena trenirajući i svoj mozak".
 
  • nina ns

    15.01.2023 13:02
    Twingo
    Ja nikada ne bih dala svoj 20 godina star Twingo u zamenu za Ferari. Ko ga je vozio zna o cemu pricam a Ferari je samo pitanje prestiza...
    A o celebritima ne citam niti me interesuju....
  • Majat

    15.01.2023 09:47
    Nije joj ovo trebalo! Ispala je gora od kakve šiparice. Bolje da je ostala dostojanstvena i nastavila svoj život i karijeru. Uostalom, nikad mi nije bilo jasno šta ona traži sa Pikeom. Toliko mlađi od nje. Osim izgleda i novca, prazna kanta. Šakira je mogla i još može da nađe puno kvalitetnijeg čoveka. Zašto se ovako ponižava, nije mi jasno.
  • KB

    15.01.2023 08:21
    Ovo je transfer blama na nivou Karleuše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.