VIDEO: Jedanaestogodišnja milionerka ide u "penziju"

Jedanaestogodišnja australijska milionerka Piksi Kertis organizuje zabavu povodom svog "penzionisanja".
Mlada preduzetnica pravi oproštajnu žurku na svoj 12. rođendan kako bi se potom fokusirala na učenje i obrazovanje, piše "Njujork post".
Devojčica je tokom pandemije pokrenula prodaju fidžet spinera, od čega je zaradila više miliona dolara.
 
Izvršna direktorka kompanije za proizvodnju igračaka "Pixie’s Fidgets", podelila je video-snimak na Instagramu u kom pokazuje torbice koje će pokloniti svojim gostima. U torbicama se nalaze osnovni sastojci za negu kože i sjaj za usne u vrednosti od više od 50 dolara.
 
Na Instagramu prikazuje svoj luksuzni način života, a prati je više od 130.000 ljudi.
Od ove godine ona zarađuje više od 133.000 dolara svakog meseca. 
  • Jaa

    29.07.2023 11:29
    znaci izrabljivanje, robovanje dece zarad novaca, gluma, show must go on jer provizina je samo bitna
  • Ludovički

    28.07.2023 22:15
    Važno je biti u zabludi
    U kapitalizmu ima mnogo zadovoljnih, ali mnogo, mnogo više nezadovoljnih koji nemaju izbora. Jedino postkomunistički Gavril i Lucky Boy veruju da je dovoljno da želiš, pa ćeš se sigurno obogatiti u kapitalizmu.
  • Miko

    27.07.2023 23:17
    Gavril -- Lucky Boy
    Pitajte vişe od 85% ostalog stanovništva šta misle o tom zlatnom kapitalizmu pa onda udarajte negativ ! Advokati ,doktori,sportisti (u vrhu) pevači i ostali klovnovi uživaju i hvale taj sistem. Radna klasa mora da radi i ćuti i da gleda kako da poplaća dažbine,kad dodje penzija,mora da rade part-time jer od penzije ne mogu da plate ni osnovne račune !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti