Istraživanje pokazalo koju marku voze vozači koji najviše psuju

Internet portal casino.online ispitao je 2.000 britanskih vozača da li psuju dok su za volanom i koliko često, kako bi izračunao njihovu stopu psovanja, piše britanski The Sun.
Portparol Piter Jejts rekao je: "Nekada smo o vozačima 'škode' mislili kao o tipovima koji se ne petljaju u tuđe živote i prilično su blage naravi. Ali naša otkrića pokazuju da je to ovih dana daleko od istine."
 
Naime, vozači "škode" najviše psuju za volanom, pokazala je anketa. Oni psuju barem jednom za svake 104 reči koje izgovore za volanom.
Vozači "range rovera" ne zaostaju za vlasnicima "škode", izgovarajući jednu psovku na 106 reči dok su na drumu.
 
BMW je sledeći najgori, čiji vozači izgovore neku prostotu na svakih 109 reči.
Vozači "forda" su na četvrtom mestu, izgovarajući jednu psovku na svakih 111 reči. Međutim, vozači "ford transita" psuju nešto manje i krivi su za psovanje samo jednom na 114 izgovorenih reči.
 
Ipak, blagi vozači Tesle dopuštaju sebi da proklinju svoje kolege vozače samo jednom u svakih 145 reči.
  • Miki

    07.02.2024 19:17
    Kod nas, vozači BMW-a serije 3 svi odreda imaju bar 10 bodova na vozačkoj!
  • Ns

    07.02.2024 09:03
    @hihih
    Pa nećemo se sad vredjati!
    Žena sam sa 40+ godina za volanom i nikada ne bih vozila Teslu, pa da mi i poklone! Ipak volim da ja upravljam mašinom, a zamisli znam i da parkiram
  • Marta

    07.02.2024 08:38
    Eeee nemaju oni!
    Eeee nemaju oni golf 2!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.