VIDEO: Severna Koreja u finalu Mundijala pobedila Brazil 8:1

Severna Koreja očekivano je odbranila naslov prvaka sveta u fudbalu savladavši Brazil sa 8:1 u finalu na Marakani, rezultat je još jedne montaže kanala Korea News Backup.
Severna Koreja očekivano je odbranila naslov prvaka sveta u fudbalu savladavši Brazil sa 8:1 u finalu na Marakani, rezultat je još jedne montaže kanala Korea News Backup.

Nakon što su ranije u najavnom videu prikazani "isečci mečeva", pa čak i lider Kim Džong-un kojeg na ekranu jedne od brazilskih fan zona navijači oduševljeno pozdravljaju, sada su igrači Severne Koreje postali i prvaci sveta u fudbalu.

Jedino su malo preterali s rezultatima, pa je tako ispalo da je Severna Koreja turnir zaključila s gol razlikom 33:2.

Na novom snimku je prikazan razdragani narod na stadionu i ulicama, Kim Džong-un kako dočekuje reprezentativce na aerodromu, ali i kapiten ekipe kako pozira sa trofejom SP-a.

  • Gadafi

    18.07.2014 08:35
    lično
    Klasična jeftina montaža onih što su snimili oružje za masovno uništenje u Iraku onomad pa pobili ljude, ali nikad nisu pronašli to oružje.
    Isti oni što su snimili humanitarno katastrofu na Kosovu pa bombardovali Srbiju i vadili organe. Oni što su od bogate Libije napravili to što su napravili i tako sad da ne nabrajamo ... ali očigledno da dobro montiraju i očigledno da mnogo ljudi i veruje u to ...

  • zar je vazno

    17.07.2014 17:35
    @neodlucni
    Zar je vazno?
  • 17.07.2014 17:11
    Možda
    Nemojte se zajebavati sa ovom vešću. Možda ćemo u vreme sledećeg prvenstva i mi pobeđivati Brazil sa 8:1
    (valjda razumete)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.