Vulin: Srbija treba da preispita evropski put

Srbija treba da preispita svoj evropski put, zbog sebe, ali i zato što Evropska unija stalno preispituje svoj odnos prema proširenju, pa i unutar sebe, rekao je za Novosti ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin: Srbija treba da preispita evropski put
Foto: 021.rs

Ne verujem u EU, baš kao što ne veruju ni Boris Džonson, Orban, Zeman, Salvini ili Makron. Spoljnopolitički prioriteti se menjaju, samo su očuvanje Srba, gde god da žive i očuvanje Republike Srpske nepromenjivi prioriteti, rekao je Vulin.

Ako Srpska napredna stranka dopusti svom predsedniku da se povuče sa čela partije, onda SNS pokazuje neodgovornost i prema Srbiji i prema svojim biračima, ocenio je Vulin.

Vučić mora da ostane na čelu SNS, njegov odlazak bi ugrozio sve za šta se borio čitavog života, rekao je Vulin i dodao da je Srbija Vučiću "namenila da bude njen vođa u istorijskom trenutku, kada se određuje sudbina naroda u narednih 100 godina".

  • Dr

    07.01.2020 00:41
    promene
    Čitav svet teži demokratiji samo Srbija ima isti režim kojeg su se navodno rešili.Sve je ostalo isto,isti su ljudi na vlasti samo pod drugim nazivima stranaka.Teritorijalno,regionalno pripadamo u EU,trgovinski,ekonomski treba da radimo sa svima ali prvenstvano zbog našeg interesa.Čime smo pokazali da nam je mesto u EU,reforme nismo napravili ni u jednom segmentu,imamo totalitarizam,jednoumlje,zapaljive retorike.....laži,prevare,afere....i čudimo se što nas takve niko neće.Dobro oko nas nisu podigli zid da nas ograde.
  • Mirko

    07.01.2020 00:13
    Mirin JULOV pionir prica o preispitivanju? hahahahaha.... A tetku tvoju da preispitamo da vidimo iz kakve si ti bogate familije dosao, sta kazes na to VOJNICINO?
  • Goran

    06.01.2020 21:46
    Ja se preispitam svaki put kad ti i tvoj bos osvanete na tv, radiju i žutoj štampi. Preispitam se zašto sam još uvek ovde da me jašete vi za 400eur mesečno a ne Tramp za 5000usd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.