Violinista Jovan Kolundžija o tome zašto je na listi SNS: Vučić ume da vlada i ima najbolje namere

Violinista Jovan Kolundžija kaže je da je prihvatio poziv da bude na izbornoj listi SNS jer smatra da vlast ima najbolju nameru i da su pomaci vidljivi.
Violinista Jovan Kolundžija o tome zašto je na listi SNS: Vučić ume da vlada i ima najbolje namere
Foto: Screenshot
Kolundžija najavljuje da će njegov teren biti muzika i da će probati da promeni nešto za kastu kojoj pripada, a u intervjuu za "Blic" ističe da mu ministarsko mesto nije ni na kraj pameti.
 
On kaže da ne vidi alternativu ovoj vlasti, "o kojoj može da se priča ovako ili onako".
 
"Mislim da ta vlast, a pre svega predsednik Vučić, ima najbolju nameru koju je teško ostvariti do kraja i da brzo promeni mnogo stvari. Počev od pristupa kapitalizmu, radu, borbi za svoje mesto pod suncem", objašnjava Kolundžija.
 
Navodi da su to jako teške promene, jer se tiču svesti ljudi.
 
Ukazuje na to da se Vučić bori na više frontova i kaže da bi voleo da on oko sebe ima više saradnika koji bi mogli da ga podrže u tome.
 
"Ume da vlada, da se izbori za sve što je bitno za Srbiju na unutrašnjem i spoljnom planu. Toliku energiju i strast nisam video ni kod jednog predsednika u poslednjih nekoliko decenija. Ako ja tako mislim o njemu, onda onda verujem u njegovu dobru nameru", kaže Kolundžija.
 
Dodaje da će Vučiću, ako bude imao prilike da priča s njim, skrenuti pažnju na stvari koje se tiču kulture, a kojih on "ne mora da bude svestan, jer ne može da prati hiljadu i jedan problem".
 
On ocenjuje da bojkot izbora ne može da uspe, jer ga vode političari koji su izgubili kredibilitet, moć i snagu.
  • Realnost

    09.03.2020 23:05
    Vucko ce da vlada ,dok bude hteo
  • Predragg

    09.03.2020 20:28
    Ako nije siguran ,neka na youtube pogleda film vladalac. Svakom je na volji,ali treba paziti na svoj obraz. Jer,za koji mesec ili godinu,pasti ce ,a onda ce trebati objasniti dosta toga,a i ziveti medju svojim komsijama godinama kasnije.
  • kiki

    09.03.2020 20:07
    Još jedna Ana Jung

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.