Dvojica se potukla ispred biračkog mesta zbog puštanja trudnice preko reda da glasa

Tuču dvojice birača, neposredno ispred ulaza na glasačko mesto, prijavio je policiji na Novom Beogradu predsednika biračkog odbora, na izbornom mestu broj 23 na Bulevaru umetnosti.
Dvojica se potukla ispred biračkog mesta zbog puštanja trudnice preko reda da glasa
Foto: Pixabay
Policija je odmah izašla na mesto događaja i zatekla P. K. (79) i N. I. (35). Tom prilikom P. K. je izjavio da ga je N. I. udario zatvorenom šakom u predelu glave, dok je N. I. rekao da je do sukoba došlo nakon što su njegovu suprugu, koja je trudna, pustili da uđe preko reda, zbog čega je P. K. negodovao i psovao.
 
Prema navodima N. I. on je upitao P. K. u čemu je problem, nakon čega ga je P. K. udario pesnicom u glavu, a on mu je potom uzvratio. Obojica nisu zahtevala lekarsku pomoć i privedeni su u Policijsku stanicu Novi Beograd.
 
O događaju je obavešten nadležni tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, nakon čega je konsultovan i nadležni sudija za prekršaje koji se izjasnio da se protiv obojice podnesu odgovarajuće prekršajne prijave.
  • Georgina

    21.06.2020 18:27
    Kraj
    Pa sad ti cik budi trudna ovde, ako smes!!!!
  • ĐURA

    21.06.2020 16:48
    DILEMA
    Poroditi se ili Umreti,pre cilja!
  • .

    21.06.2020 15:27
    Novi Beograd ranije nije bio toliko primitivan,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.