Dvoje teže povređeno u udesu na autoputu

Dve osobe zadobile su teže povrede u udesu koji se desio noćas oko 1:45 časova na autoputu Novi Sad-Beograd, nešto posle naplatne rampe.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći, Mirjane Bursać, teške povrede glave zadobila je 57-godišnja ženska osoba, dok je teže povrede karlice zadobio 58-godišnji muškarac. Oboje su zbrinuti na licu mesta i ubrzo prevezeni u Urgentni centar.

Pored ove saobraćajne nezgode, tokom jučerašnjeg jutra desile su se još dve i to oko 7:30 časova na uglu ulica Feješ Klare i Ćirila i Metodija na Telepu, prilikom koje je prelom ključne kosti i povrede ruke zadobila devojka stara 23 godine.

Sat vremena kasnije se u Rumenki u Ulici oslobođenja dogodio još jedan udes prilikom kojeg je lakše povređena jedna ženska osoba.

Inače, tokom prethodna 24 sata ekipe Hitne pomoći obavile su ukupno 107 intervencija, a ovoga puta najviše tegoba imali su srčani bolesnici.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika