Policija kontrolisala novosadske splavove, 17 kazni za prekoračenje radnog vremena

Novosadska policija u saradnji sa Komunalnom policijom i Inspekcijom za bezbednost plovidbe, tokom proteklog vikenda kontrolisala je rad ugostiteljskih objekata.
Policija kontrolisala novosadske splavove, 17 kazni za prekoračenje radnog vremena
Foto: 021.rs
Tokom kontrole jedanaest ugostiteljskih objekata, izrečeno je sedamnaest mandatnih kazni za prekoračenje radnog vremena.
 
Podneta su i dva zahteva za pokretanje prekršajnog postupka protiv odgovornih lica, budući da je na dva splava zatečeno više ljudi nego što je dozvoljeno.
  • Blajv

    31.05.2017 13:23
    @Jozef K.

    Što, je'l delovalo kao da se kolebam? O maloumnom šljamu koji izlazi na takva mesta nemam neko visoko mišljenje, a još ako nisu sposobni da skoče u dunavsku kaljugu da se spasu, skroz su zreli za proces prirodne selekcije.
  • ex chapman

    31.05.2017 09:02
    ajoj
    opet se igramo pravne države? a to što NIJEDAN splav nema uopšte dozvolu da postoji to nikom ništa? kako može da prekorači radno vreme neko ko uopšte i ne sme da ima radno vreme? kolektivno samoubistvo!
  • milena

    30.05.2017 17:52
    @centar
    Niste vi u centru kupili isti .Ako bi da imate mir izvolte na novo naselje,detelinara ma birajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika