VIDEO: Uhapšeni zbog podmetanja bombe pod automobil Slobe Snajpera na Grbavici

Policija je uhapsila Njegoša Koprivicu (33) iz Beograda i Slađana Đorđevića (26) iz opštine Bojnik zbog sumnje da su 12. februara na Grbavici postavili eksplozivnu napravu ispod parkiranog automobila Slobodana Milutinovića Snajpera (34) iz Novog Sada.
VIDEO: Uhapšeni zbog podmetanja bombe pod automobil Slobe Snajpera na Grbavici
Foto: 021.rs

U saopštenju policije se navodi da ih krivična prijava tereti za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima, koje je policija uhapsila na području Beograda i potom sprovela u Novi Sad, određeno je zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.



Podsetimo da je bomba pod Milutinovićev automobil postavljena u Puškinovoj ulici, nedaleko od Osnovne škole "Sonja Marinković" i Limanske pijace, i da se eksplozija dogodila nešto posle 19 časova. Automobil "porše kajen" je potpuno uništen, dok je Milutinović prošao sa lakšim povredama.

U protekle dve nedelje policija ili tužilaštvo se nije oglašavalo povodom ovog događaja.

Dodajmo da je oštećeni Milutinović ranije osuđivan i da mu je već dva puta paljen automobil. U poslednje vreme je jedan od funkcionera FK Kabel.

  • Vlada

    02.03.2020 09:37
    @Sproveli ih u Novi Sad :) :)

    Pa naravno da na stotine navijača služi kazne kad su sve odreda kriminalci.
  • bizMismen

    29.02.2020 07:53
    @Ivan Mikov 28.02.2020 • 15:20
    Cetinjska ulica 4
    "A koji auto ba voze jarani? Odvratno unistili su image Njemackih auta. Fuj kad i vidim po N.Sadu pred lokalima oce da udje da ga ja vide svi. "

    sto je najgore nije tako samo pred lokalima vec svugde .
    ispred stambenih zgrada likovi svakodnevno svakog dana pale i gase alarme kako bi drugi videli njihove bozanske automobile .
    Ne razumem sta postizu sa tim .
    Pretpostavljam da na taj nacin lece frustracije .
    Tacno se i meni kao i vama zgade lepa kola kad vidim ko ih vozi .
  • neko

    28.02.2020 23:15
    zanimljivo
    Kao muve bez glave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika