Kovačević: Raspisana međunarodna poternica za Kontićem zbog brutalnog prebijanja u Novom Sadu, policija profesionalno pristupila slučaju

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević očekuje da će vrlo brzo biti uhapšen Ivan Kontić, osumnjičeni da je brutalno prebio dvadesetosmogodišnjeg mladića u Jevrejskoj ulici i ističe da je policija, kao i uvek, profesionalno pristupila tom slučaju.
Kovačević je za TV Prva rekao da je za osumnjičenim raspisana međunarodna poternica i da se za njim intenzivno traga.
 
Kako ističe, nisu tačne insinuacije i tvrdnje pojedinaca da je policija neprofesionalno pristupila tom slučaju, navodeći da je policija odmah 24. avgusta, po prijavi medicinskih radnika, počela da istražuje napad. Dodao je da oštećeni do 2. septembra nije sarađivao sa policijom, te podsetio da je juče na teritoriji Novog Sada obavljeno više pretresa i da su uhapšene dve osobe.
 
Ocenio je i da policija trpi pritisak dela javnosti, među njima i opozicije, navodeći da kritike opozicije "odvlače pažnju i unose nemir građanima".
 
Dodajmo da je istovetno sinoć rekao i direktor policije Vladimir Rebić
 
Podsetimo, prebijanje mladića dogodilo se 24. avgusta, a snimak je objavljen na društvenim mrežama 11. septembra. Tek tada je novosadska policija objavila saopštenje o incidentu i fotografiju osumnjičenog, a pomagače je tek juče uhapsila. Usledile su reakcije opozicionih stranaka, analitičara i pojedinaca koji su ocenili da je reč o prikrivanju slučaja brutalnog nasilja. 
  • Cccc

    14.09.2020 20:58
    Nije ni sve tako crno i ptmlaceni je crnogorac,steta sto se ne mlate u svojoj drzavici
  • Aradinski Petrov

    14.09.2020 20:50
    Kovačević: Raspisana međunarod
    Poštovani građani, sugrađani i malograđani. Radite vredno i uplaćujte doprinose da se ovim poštenim policajcima izgrade i dobijue džaba stanovi jer na video nadzoru prate stanje kriminala u gradu. A sve vredne učiteljice, med. sestre, negovateljice, babice, nastavnice, i vredne žene koje se brinu o nama i našoj deci nikada neće dobiti džaba stanove. A ova vredna sl. lica i naličja traže da se i njihove supruge zaposle na radnim mestima na kojima neće nikada raditi. Naravnop da se vsa sl. lica bbrinu samo o svojim privatnim polslovima, preduzećima i radnjama.
  • Neoplanta

    14.09.2020 13:30
    Neverovatno ogavno pravdanje od strane coveka koji je na funkciji zastitnika gradjana, u kojeg bi svako od nas morao da ima potpuno poverenje i postovanje!
    U KCV je stigao covek prebijen i izlomljen, nadjen ispred kladionice u kojoj radi prebijac, kamera je sve snimila, znaci 24. Avgusta je zver vec morala biti u kavezu, bez ikakvih problema, sa najcvrscim dokazima koji mogu da postoje!

    Posto se to nije desilo, a da nije objavljen snimak, ne bi se ni znalo o zlocinu - zakljucak se sam namece: POLICIJA I VLAST SU NA ISTOJ STRANI SA ZLICINCEM, te su pokusali da sakriju dogadjaj!

    Ne postoji drugacije objasnjenje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika