ANKETA: Da li je Novi Sad bezbedan grad?

Dva napada u jednom danu, prvi na policijskog inspektora i drugi na nepoznatog mladića, okupirala su pažnju novosadske javnosti.
ANKETA: Da li je Novi Sad bezbedan grad?
Foto: 021.rs
Četrdesettrogodišnji D. S. je uhapšen zbog sumnje da je napao i teško povredio policijskog inspektora, tako što mu je zadao ubodne rane šrafcigerom. 
 
Nakon toga stigla je informacija i o hapšenju dvojice mladića zbog sumnje da su tukli dvadesetogodišnjeg Novosađanina.
 
Ranije danas policija je objavila fotografije još jednog mladića, koji je takođe osumnjičen da je naneo teške povrede jednom dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu.
 
Policija je bila uspešna i prilikom hapšenja tridesetjednogodišnjeg M. M, koji se sumnjiči da je u Futogu, maskiran i uz pretnju pištoljem, opljačkao kladionicu i njene goste
 
I dalje je sveže sećanje na slučaj brutalnog prebijanja zbog kojeg je crnogorski državljanin Ivan Kontić osumnjičen za pokušaj ubistva
 
Čini se da novosadska policija ima pune ruke posla, a u našoj anketi odgovorite na pitanje da li je Novi Sad bezbedan grad, dok u komentaru možete da obrazložite svoj stav.
 
 
  • Dzoo

    27.10.2020 22:23
    Korupcija u policiji
    Sve ce to resiti Eliot Nes sa viber grupama ha ha pa ljudi ima li iko pametan poslali saobracajca da nas resi kriminala u prva dva meseca samo krompir ili 0 a tako ce i ostati dok ne otera Radonju i Avrama otisao Susnjic al ostali njegovi sateliti. Za sada kriminal ubedljivo vodi al je predsednik objavio rat a valjda ce mo videti i kome
  • Marko

    25.10.2020 11:41
    Igramo se države
    Kako da nam bude, kada prosečan kurs za kuvara traje duže nego kurs za policajca?
  • Garica

    25.10.2020 08:44
    čikago
    Siguran grad??? Pa još malo ni nos na ulicu nećemo smeti da promolimo a da nas ne pribije policija, ubije neki huligan, osakati neki narkoman, opljačka neki maloletnik...Čikago je mala maca za Novi Sad. Ali, kakva vlast, takva i sigurnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika