Šest udesa u Novom Sadu: Žena pala sa motocikla u Kralja Petra, kola se prevrnula kod Metroa

Šest osoba povređeno je u isto toliko udesa koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Šest udesa u Novom Sadu: Žena pala sa motocikla u Kralja Petra, kola se prevrnula kod Metroa
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da se prva nezgoda dogodila u 14:28 časova na Bulevaru kralja Petra I, kod broja 93 (kod Bubi grila). U ovoj nezgodi sa motocikla je pala žena stara 64 godine koja je svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je potom intervenisala u 15:43 časova na uglu ulica Maksima Gorkog i Beogradskog keja, gde su se sudarila dva vozila. Pomoć je pružena ženi staroj 53 godine koja je posle prebačena u Urgentni centar.

Treći saobraćajni udes je bio u 16:56 časova kod Metroa na Putu Novosadskog partizanskog odreda, gde se prevrnuo automobil. Hitna pomoć je pomogla muškarcu starom 60 godina koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
 
U 17:15 časova dogodila se saobraćajna nezgoda na uglu Futoškog puta i Vršačke ulice. Lekarska ekipa Hitne pomoći je na licu mesta pregledala više osoba, ali niko nije ozbiljnije povređen, pa nije bilo potrebe za transportom u Klinički centar Vojvodine.
 
Peti udes dogodio se u 22:57 časova kod Idee na Bulevaru vojvode Stepe, gde su se sudarila dva vozila. U ovoj nezgodi su povređeni mladić od 25 godina i muškarac star 41 godinu i oni su prevezeni u Urgentni centrar.
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 23:48 časova kod parka u Ulici cara Dušana, gde su se sudarila dva vozila. Na licu mesta je pregledana i zbrinuta 22-ogodišnja devojka, kojoj je ostavljen uput za Urgentni centar u slučaju potrebe. 

Teme

udes
  • :/

    05.05.2022 10:38
    -
    Bio je udes i na bulevaru Oslobodjenja oko 19h.
    Kod raskrsnice sa ulicom Novosadskog sajma.
  • boger

    05.05.2022 10:32
    Born to be wild
    Baba-bajkerko, oporavi se što pre pa ponovo na motor!
  • Neces ti meni

    05.05.2022 10:13
    Nekultura, bahatost, neprilagodjena brzina, pravo jacega, primitivizam, inat, ljutnja, ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika