Odloženo suđenje Snajperu za nasilničko ponašanje na utakmici malog fudbala

Suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu i još četvorici za napad na Bogdana Momčilovića koje je trebalo juče da se održi, odloženo je zbog bolesti branioca i zamenika tužioca.
Odloženo suđenje Snajperu za nasilničko ponašanje na utakmici malog fudbala
Foto: 021.rs

Naredno ročište zakazano je za 1. decembar, javlja Dnevnik

Podsetimo, prema optužnici, Snajper i još četvorica, N. M. (34), N. T. (24), K. T. (27) i N. D, se terete da su 2018. godine, na utakmici malog fudbala napali oštećenog i naneli mu mnogobrojne povrede.

Na prethodnom ročištu, u maju 2022. godine, saslušani su oštećeni i svedoci iz humanitarne organizacije "Srbi za Srbe", u vezi sa organizacijom turnira u malom fudbalu koji je otkazan, ali se u poslednji čas ipak održao na sportskim terenima na Kamenjaru, gde se kritični događaj i dogodio.

Oštećeni je tada naveo da mu nisu poznati napadači i da ne zna zašto su ga napali.
 
"Stajao sam mirno pored žičane ograde i gledao utakmicu na koju me je pozvao moj prijatelj koji je igrao, kada sam primetio grupu momaka sa kačketima i palicama u rukama kako idu ka meni. Počeli su da me udaraju, pa sam instinktivno legao dole, kako bih dobio što manje batina", naveo je.
 
Istakao je, ipak, da se ne pridružuje krivičnom gonjenju, niti postavlja bilo kakve pravne zahteve, već samo da se trudi da što pre sve zaboravi.
 
"Šta je bilo bilo je ostaje u prošlosti", izjavio je oštećeni.

Nijedan od svedoka iz humanitarne organizacije nije moglo da se priseti gotovo ničega od samog kritičnog događaja, a osam svedoka nije pristupilo na ročište.

  • Basta

    22.09.2022 08:32
    Pravda
    Pustite ga napolje,cekam ga!
  • Servia

    21.09.2022 08:47
    Odlaganjem do slobode..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika