Advokatici iz Beograda na ulici u Novom Sadu otet mobilni, policija traga za lopovom

Novosadska policija traga za osobom koja je u nedelju oko 16 časova na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu otela mobilni telefon iz ruku advokatici Jeleni Tončić iz Beograda, saznaje 021.rs.
Advokatici iz Beograda na ulici u Novom Sadu otet mobilni, policija traga za lopovom
Foto: 021.rs
Prema našim nezvaničnim informacijama, policiji je prijavljeno kako je advokatici Tončić nedaleko od Međumesne autobuske stanice, sa leđa, pritrčala muška osoba i otela mobilni telefon, nakon čega je počela da beži.
 
Advokatica je pokušala da sustigne lopova, ali je tom prilikom pala i povredila se.
 
Kako 021.rs saznaje, policija za sada vodi ovaj slučaj kao drsku krađu.

Povodom ovog događaja oglasila se Advokatska komora Beograda, koja je saopštila da je advokatica fizički napadnuta i da se najverovatnije radi o naručenom napadu.

"Koleginica Tončić je napadnuta zbog bavljenja advokatskom profesijom, na ulici i s leđa. Sumnja se da je napad naručen od strane protivne strane njenog klijenta. Koleginica je oborena na zemlju i lakše povređena, nakon čega joj je napadač oteo mobilni telefon i pobegao", navela je Advokatska komora Beograda.
 
Komora smatra da napad na Jelenu Tončić predstavlja još jedan primer sve prisutnijeg nasilja u našem društvu, pri čemu to nasilje postaje sve neselektivnije, a neiznalaženje sistemskog rešenja sve pogubnije.
 
"Advokatska komora Beograda očekuje da Policijska uprava Novi Sad sa dužnom pažnjom pristupi istrazi napada na koleginicu i u najkraćem roku otkrije počinioca. Napad se desio usred dana i na mestu pokrivenom sigurnosnim kamerama, te nema nikakvog opravdanja da se učinilac ne otkrije u najkraćem roku", saopštila je Komora.
 
Advokatica Jelena Tončić je potvrdila Beti da je juče fizički napadnuta u Novom Sadu i da je slučaj prijavila policiji.
  • Doklevise

    28.08.2023 16:00
    Advokatska komora bez i jednog dokaza trvdi da ju je neko planski napao? Jel ste tako učili pravo?
  • 9

    28.08.2023 15:25
    Kad prosečnoj građanki
    Urade to isto nikakva komora se ne oglašava .
    Pogotovo se ne oglašava plavo bela sulžba koja je za to nadležna.
    A i gde susada sakriveni oni u civilu koji nadgledaju objekte visokog rizika ? U debeloj ladovini ?
  • Ištvan

    28.08.2023 15:04
    A komora?
    I šta novosadska komora kaže na sve ovo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika