Derbi kola: Voša gostuje Partizanu na JNA

Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu, 2. novembra, ekipi Partizana, u okviru 15. kola Superlige Srbije.
Derbi kola: Voša gostuje Partizanu na JNA
Foto: 021.rs
Bez obzira na ishod utakmice protiv Partizana, Vojvodina će posle 15. kola i dalje biti na trećem mestu u šampionatu, ispred crno-belih rivala. Međutim, Novosađani žele da savladaju Partizan, koji je u poslednjih pet utakmica upisao dve pobede i čak tri poraza, pa bi Vojvodina mogla da iskoristi ovaj krizni period Beograđana i da napravi razliku od sedam bodova. Uz to, Voši na ruku ide i što se Beograđani u dobroj meri trenutno fokusiraju na revanš utakmicu Ligu Evrope, koju će sledeće nedelje igrati protiv Mančestera. 
 
Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije zadovoljan igrom koju je pokazala njegova ekipa u poslednja dva meča na domaćem terenu, navodeći da bi tim koji želi u Evropu naredne sezone morao da igra mnogo bolje.
 
"Partizan ima jako kvalitetan tim. Možda ima neki problem kada igra na strani, ali kod kuće igra jako dobro i kvalitetno, što smo mogli da vidimo i protiv jednog Mančestera. Očekuje nas jako teška utakmica, ali mi tu nemamo šta da izgubimo. Idemo tamo da se razigravamo i svaki rezultat osim poraza biće uspeh za nas. Naravno, s obzirom na to da smo treći na tabeli, ja kao trener tamo idem sa mnogo samopouzdanja, a isto tako moraju da razmišljaju i moji igrači", poručio je Lalatović.
 
Na pozajmici u Vojvodini je i Nemanja Nikolić, koji je prošle sezone bio standardan u dresu Partizana, ali je, na iznenađenje mnogih, precrtan sa Miloševićevog spiska i poslan u Vojvodinu. Nikolić se polako vraća u formu i Lalatović mu sve češće pruža šansu, a na prošloj utakmici doneo je tri boda Vojvodini, pogotkom iz penala. Za sada nije poznato da li će Lalatović dati šansu Nikoliću ili najboljem strelcu tima u ovoj sezoni - Bojanu Matiću ili bi pak mogao da izađe u kombinaciji sa dva napadača.
 
Utakmica između Partizana i Vojvodine zakazana je za 14 časova, na šta su se žalili članovi navijačke grupe Firma, koji ovaj termin nazivaju antifudbalskim. 
 
"Kojom logikom i na koji način se može objasniti i opravdati odluka da se derbi utakmica 15. kola Super lige Srbije, ujedno i jedan od derbija polusezone, između Partizana i Vojvodine, igra u subotu od 14 časova? Da li je moguće da će derbi u kojem se sastaju dva od tri najuspešnija kluba u državi, čije utakmice po pravilu na stadion privlače veliki broj navijača oba tima, umesto u 'prajm' večernjem terminu biti odigran u totalno nepopularnoj i antifudbalskoj satnici, u vreme kada je veliki broj onih koji žele da gledaju ovaj meč sprečen da dođe na stadion", poručili su Firmaši, koji su rekli da će bojkotovati utakmicu ukoliko termin ne bude promenjen.
 
Više o tome možete da čitate OVDE.
  • ALUMNI

    01.11.2019 23:19
    @ Juris
    kako ti sve znaš...
  • Juris

    01.11.2019 21:47
    U napad
    Ispravka...htedoh reci placenici sa severa ,a ne sa zapada
    Napred vosa
  • ALUMNI

    01.11.2019 14:54
    @ Juriš
    jasno je da nisi sam.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport