Otvoren prvi memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška"

Prvi memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška" otvoren je danas u Stonoteniskoj dvorani SPC "Vojvodina".
Otvoren prvi memorijalni turnir u stonom tenisu "Vladimir Šiška"
Foto: Grad Novi Sad

Turnir organizuje stonoteniski klub "Panonija" uz podršku Grada Novog Sada, a u čast Vladimira Šiške koji je bio dugogodišnji sportski radnik i član izvršnog odbora Stonoteniskog saveza Srbije.

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin istakao je na otvaranju da je Vladimir Šiška svojim angažovanjem i entuzijazmom doprineo radu Stonoteniskog saveza Srbije i napretku novosadskih klubova, pre svega Panonije, Novog Sada, Vojvodine i drugih. 
 
"Bio je profesionalac, ali pre svega prijatelj uvek spreman da pomogne stavljajući na raspolaganje svoje resurse i stručnost, budući da je kao privrednik imao dosta znanja i iskustva u oblastima ekonomije i prava. Naš grad je ostao bez dobrog čoveka koji je veliki deo svog života posvetio sportu i koji je pomagao i doprinosio boljem funkcionisanju sistema sporta u Novom Sadu. Vladimir Šiška je zaslužio i da mu se na ovaj način odužimo, a najbolje ćemo to uraditi ako budemo učili nove generacije da idu njegovim stopama", rekao je Cvjetićanin prilikom otvaranja turnira. 
 
Pored sećanja na velikog sportskog radnika turnir ima i takmičarski značaj. Uvršten u kalendar takmičenja STSS i bodovni je, na njemu učestvuju najbolji stonoteniseri u državi, a obezbeđen je i nagradni fond.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.