Danica Vučenić napušta RTV

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka emisije "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da posle 19. marta neće raditi tu emisiju.

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine saopštio je danas da je autorka emisije "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava i da posle 19. marta neće raditi tu emisiju.

Kako je saopšteno, Kolegijum RTV-a je izrazio žaljenje zbog prekida saradnje, ali i nadu da je odlazak Danice Vučenić iz novinarstva samo privremen i da će saradnja sa njom biti obnovljena.

RTV je naveo i da je emisija "Jedan na jedan" otvarala brojna pitanja i stekla veliki autoritet u javnosti, a Danici Vučenić pripale su brojne nagrade, među kojima i ona sa imenom Verice Barać.

  • ds222

    19.03.2015 07:35
    Zivela
    "Radikalska demokratija" ,"Sloboda govora i izrazavanja" "Nezavisni mediji " .Ma mogu da piosem do sutra ali ova bagra ce svaku slobodnu rec ugusiti .Ko zna dal i ovo smete objaviti? Ali preterali ste gosn CARe ,car je "go" !
  • v

    18.03.2015 22:57
    @To da li je koštala RTV toliki novac, ne znam. Ali znam da je bilo užasno slušati njeno zamuckivanje, ljuljanje, mahanje rukama. Jeste, uvek je imala aktuelne goste, nije to ni lako organizovati ali, do ludila me je dovodila beskrajnim monolozima, kao da hoće da pokaže koliko zna. Zanimljiv sadržaj ali užasno neprofesionalno ponašanje, prekidanje sagovornika, objašnjavanje, četvrtina vremena potrošena na pitanje. Iskreno, ne razumem zašto je dobijala nagrade. I ovde ima sjajnih novinara koji se nisu prodali, kojima samo treba emisija i skroman budžet. Ali, avaj.


    jes ti siguran da misliš na danicu? a da ne misliš možda na olju bećković?
  • 18.03.2015 14:45
    Poslednja nezavisna i otvoreno-kriticka emisija ce se ugasiti sutra. Bravo..... Ostace one koje izgledaju "slobodne", a ustvari predstavljaju ventil za narod. U tim emisijama, tipa "Vece sa Ivanom ....", Vece sa Kesicem", Bulevar u 11 ... nema ko sta da kaze. Nece vise biti gostiju britkog uma i dugog jezika. Samo da podsetim. Uskoro ce oi Cvarkova ugasiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti