Veliki miting podrške premijeru i vladi 25. aprila u Novom Sadu

Srpska napredna stranka će 25. aprila u Novom Sadu organizovati veliki miting podrške premijeru Aleksandru Vučiću i vladi, izjavio je zamenik šefa poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.
Srpska napredna stranka će 25. aprila u Novom Sadu organizovati veliki miting podrške premijeru Aleksandru Vučiću i vladi, jer pokušavaju da izvuku zemlju iz krize, izjavio je zamenik šefa poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović.

"Reč je o mitingu podrške onome što radi predsednik vlade Vučić i vladi u celini, a to je jedan veoma težak i naporan pokušaj da se država izvuče iz jedne sveopšte krize, pre svega ekonomske i finansijske", rekao je Martinović za B92 odgovarajući na pitanje da li je reč o slavljeničkom mitingu povodom godinu dana rada vlade ili o pokušaju da se izvrši pritisak na pokrajinsku vladu.

Martinović je istakao da će miting biti održan baš u Novom Sadu zato što je SNS u tom gradu na izborima u 2014. dobila ubedljivo najveću podršku građana.

"DS je pokazala da ima minimalnu podršku u Novom Sadu i Vojvodini. Na izborima u martu 2014. je osvojila 5,86 odsto glasova", naveo je Martinović ističući da je Vlada Vojvodine na čelu sa predsednikom DS Bojanom Pajtićem potpuno nelegitimna, jer nema podršku građana.

On je, takođe, naglasio da vlada koja ima tako malu podršku građana nije zabeležena u bilo kojoj dobro uređenoj demokratskoj državi. "Vlast u Vojvodini je štetočinska, a Pajtić sa koalicionim partnerima nije ništa dobro uradio, već je ostavio brojne afere", kazao je Martinović poručivši da bi najbolje za građane Vojvodine bilo da se promeni vlast u pokrajini.

Sa druge strane, portparol i poslanica DS Aleksandra Jerkov je skup koji SNS planira 25. aprila okarakterisala ka miting samopodrške. "Ne vladamo u Vojvodini sa šest odsto glasova već sa 59 osvojenih mandata u pokrajinskoj skupštini. Sve ostalo je želja SNS da sa 24 mandata naprave većinu, što govori o karakteru te stranke više nego bilo šta drugo", istakla je Jerkov.

Komentari 257

  • 26.03.2015 07:19



    Narodu je vise muka od laznih obecanja Bojana Pajtica,sto pre da raspise pokrajinske izbore inace na narednim izborima nece preci cenzus ako se narod zainati.
  • 22.03.2015 14:34
    Krezubi bednici jedni! Nama Novosađanima je prekipelo od vaših laži, podvala i krađa!
    Da vam leđa vidimo, što pre, prevaranti jedni!
  • 22.03.2015 11:56
    srecan SRBIN
    Dodjite i poklonite se Njegovoj Visosti sir VODOMERU OD INSE! Pre instalacije u sistem, BAZDAREN u Vasingtonu. Naredno obavezno sestomesecno BAZDARENJE bice u Briselu, centru za BAZDARENJE za Jugoistocnu Evropu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti