Marta Takač ponovo na čelu "Vojvodinašuma"

Pokrajinska vlada je na današnjoj telefonskoj sednici imenovala Martu Takač za v.d. direktora Javnog preduzeća "Vojvodinašume".
Pokrajinska vlada je na današnjoj telefonskoj sednici imenovala Martu Takač za v.d. direktora Javnog preduzeća "Vojvodinašume", potvrđeno je Blicu u Vladi Vojvodine.

Takačevu je vojvođanska vlada smenila 19. februara sa direktorske funkcije, a za v.d. direktora imenovala Aleksandra Obradovića. Nakon njene smene Ištvan Pastor, predsednik SVM je rekao da će SVM napustiti vladajuću koaliciju u pokrajini ako pokrajinska administracija ne vrati Martu Takač na poziciju sa koje je smenjena.

"Ako se to ne desi mi ćemo to shvatiti kao signal da DS i LSV nismo potrebni u parlamentarnoj većini. Onda ćemo istupiti iz parlamentarne većine", rekao je Pastor.

Potpresednik Pokrajinske vlade zadužen za poljoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški (LSV) je u odgovoru Pastoru kazao da je Vlada postupila po presudi Apelacionog suda po kojoj je Marta Takač eliminisana iz konkusne trke za direktora Vojvodinašuma na čijem je čelu bila 10 godina.

 

  • superman

    25.03.2015 21:57
    This is a farce....
    ovo nema nigde,komedija,farsa,tragedije,sve u jednom.to je samo ono sto se zna,i sto je izaslo na videlo,a kad bi neko zavirio malo pa da vidi sta se radi i po sumskim gazdinstvima,ne bi im tri pastora pomogla,od javnih nabavki,pa do spletki,otkaza,primanja i td.sramota.God sees everything
  • njilaš

    23.03.2015 14:09
    njilaš
    njilaš razrešio direktorku karlovačke gimnazije, a martu imenuju za vd nepoštujući pravosnažnu sudsku presudu. izgleda da svm može da radi šta god hoće u državi srbiji
  • vlado

    23.03.2015 13:59
    ucena
    mora da marta pastora drži u šaci kad je toliko zalegao za nju pa je morao ucenama da je zadrži bez obzira što se ne poštuje odluka suda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti